.

.

Най-добрия 11-инчов Коледа коледа звезден topper с захранван от USB-порта, коледа коледа в цилиндър с подсветка, златна iron Коледа коледа звезден topper с 20 led крушки, с дистан?

Най-добрия 11-инчов Коледа коледа звезден topper с захранван от USB-порта, коледа коледа в цилиндър с подсветка, златна iron Коледа

BGN 3.00
Продукти

?【Уникален коледен topper за коледната елха във формата на звезда】 Нашия topper за коледната елха във формата на звезда с подсветка е проста, естествено изглеждащ дизайн във формата на 3 D-звезди, 20 led лампи, увити около звезда за коледната елха, има 8 режима на работа, свържете USB адаптер (адаптер в комплекта не са включени) за захранване куполна осветление 8 режима на осветление на избор. Последователно; 4. Забавена версия; 5. Гони / flash; 6. Бавното затихване; 7. Трептене / flash; 8.Можете да го управляват с помощта на дистанционно управление. ?【Високо качество】 Topper за коледната елха с коледна звезда е изработена ръчно от висококачествена златен железен тел, който е водоустойчив, твърд и не избледнява.Не се притеснявайте за дъждовни или снежни дни.Можете да го запишете, когато той не може да се наложи и да се използват отново за следващата Коледа или други празници (за използване на закрито или на открито). ?【Подобрени основа】 Устойчиво и лесно ослабляемое широко спиральное основата на намотки, те са леки, да има малко налягане, коледната елха, това е безопасно и не съвети от теглото си, лесно се инсталира и е вдигната, този topper за коледната елха с подсветка е подходящ за много видове коледни елхи. ?【Удобен USB-захранване】 : USB-кабел с дължина 16,4 фута е достатъчно дълъг, за да можете лесно да се свържете към USB порт или блок хранене, което ще ви е необходимо да се замени батерията и огромни разходи. (Адаптер в комплекта не е включена. ?【Широк спектър от приложения】 Коледа тематични партита, парти в чест на Хелоуин, празнични партита и така нататък - добър избор.Изискана стикер на плик с поздравителна пощенска картичка и красив подарък кутия създават празнична атмосфера, тази коледа topper - подарък за коледа, който ще се хареса на всички.Можете да готвя този topper за коледната елха с гирлянди за различни празници като подаръци за своите близки, влюбени, приятели и други хора, за да изразят своята любов и грижи. ?【Уникален коледен topper за коледната елха във формата на звезда】 Нашия topper за коледната елха във формата на звезда с подсветка е проста, естествено изглеждащ дизайн във формата на 3 D-звезди, 20 led лампи, увити около звезда за коледната елха, има 8 режима на работа, свържете USB адаптер (адаптер в комплекта не са включени) за захранване куполна осветление. 8 режима на осветление на избор. Последователно; 4. Забавена версия; 5. Гони / flash; 6. Бавното затихване; 7. Трептене / flash; 8.Можете да го управляват с помощта на дистанционно управление. ?【Високо качество】 Topper за коледната елха с коледна звезда е изработена ръчно от висококачествена златен железен тел, който е водоустойчив, твърд и не избледнява.

R

Продукти в категория