.

.

NOLITOY Frost Home Center Поставка за бутилки, Дървени Фигурки Камина Зелена Коледа Прекрасна Витрина за Декорация на Плота и Коледни Декорации Cm за Десктоп декор Супени Дърв?

NOLITOY Frost Home Center Поставка за бутилки, Дървени Фигурки Камина Зелена Коледа Прекрасна Витрина за Декорация на Плота

BGN 6.09
Продукти

Изкуствени дървета с дървена основа : Лек за удобство на инсталиране, можете да го поставите по свое желаниеКоледна бор : модели на сгради, модел сладкиш на масата, модел влакове, играчка модел, оформлението на сцената, макет на железница, терен на открито и коледна украса.Мини-снежна морозное дърво : Създаваме красива мини-гората за себе си през зимата, зимно парти.Мини-блестящото дърво : Изработено от качествен материал и фина работа, красиво и трайно.Микро-ландшафтни дървета : Мини-настолна елха с други украшения за коледното парти, добър избор за вас.Създаване на добра атмосфера на празника благодарение също е отличен дърводелец на работния плот.Изкуствени дървета с дървена основа : Лек за удобство на инсталиране, можете да го поставите по свое желание.Коледна бор : модели на сгради, модел сладкиш на масата, модел влакове, играчка модел, оформлението на сцената, макет на железница, терен на открито и коледна украса.Мини-снежна морозное дърво : Създаваме красива мини-гората за себе си през зимата, зимно парти.Мини-блестящото дърво : Изработено от качествен материал и фина работа, красиво и трайно.Микро-ландшафтни дървета : Мини-настолна елха с други украшения за коледното парти, добър избор за вас.Създаване на добра атмосфера на празника благодарение също е отличен дърводелец на работния плот.Списък на пакетите 15 х мини коледни елхи Особености - Материал : пластмаса, дърво мини-плот от сизал - Това може да бъде нежен коледен подарък на приятелите си, те ще бъдат щастливи украса на коледна елха. - Украсете дома си с този нежна декорация за коледната елха, тя ще ви даде добро настроение поделками от коледната елха. - Лесен за обзавеждане настройки, можете да го поставите по желание на коледното дървото. - Висококачествено и луксозно бижу за мини-коледно може да получи много коледни комплименти. - Можете да го украсят подсветка, тя ще стане много красива и привлекателна в зелената елха. - Размер : Около 10,00 X4,50 X4,50 см/3,93 X1,77 X1 Изкуствена снежна коледна елха. - Цвят : зелено Коледно дърво десктоп Информация за стоки, Мини-блестящото дърво Искате да използвате нещо ново за декорация на дома и офиса за Коледа?Елате да видите на този продукт, мисля, че той може да се превърне в чудесен избор за вас.

R

Продукти в категория