.

.

Toyvian 15шт Протектор за пръстите на Силиконови Облицовки За пръстите Възглавница За пръстите на Латекс Креватчета За Пръстите Силиконов Ръкав За Пръстите на Книга З?

Toyvian 15шт Протектор за пръстите на Силиконови Облицовки За пръстите Възглавница За пръстите на Латекс Креватчета За Пръстите

BGN 5.17
Продукти

СиликонГумени ПРОТЕКТОРИ за пръсти - не са печени и не работят, правят работата на разстояние, по-комфортен.ПРЕДПАЗНИ КАПАЧКИ за отпечатъци - те могат да защитят пръста си от висока температура, vi, Силиконови подложки за пръсти - различни размери и цветове : има различни цветове силиконови облицовки за пръстите си за вашата употреба, като например оранжево, синьо, червено, розово, зелено и така нататък, можете да избирате различни цветове и размери, в зависимост от вашите предпочитания.КАПАЧКИ за отпечатъци с ГОРЕЩО лепило - мини частици засилват ефекта на защита от подхлъзване.ЗАЩИТА ЗА пръстите при шиене - Добър растягивающийся материал, подходящ за повечето от пръсти и лесно падат.Списък на пакетите 15 x защита за пръсти Характеристики - Материал : Силиконова изолация за защита на пръстите. - Цвят : Асорти от пръстите. -Размер : Около 5.79inch Силиконови капачки за отпечатъци. - Той веднага ще стане чисто, само с помощта на малко сапун и вода след намокания, избършете сухи за следваща употреба книга за scrapbooking. - Подходящи за носене по време на полагането на горещо лепило, восък, за нанасяне на лепила, шиене на албуми и т. Силикон върха на пръста си. - Този практичен силиконов калъф за пръстите и лесно се побира и да се премахват, е подходящ за повечето хора със силиконови облицовки за отпечатъци. - Е изработен от качествен силикон, гъвкав и няма да се отрази на гъвкавостта на пръстите при носенето на защитни капачки за отпечатъци. - Вие ще получите 15 силиконови облицовки за пръсти, което е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в накладках за пръстите.Описание Товараскрапбук-капачки за пръстите - това е един от най-добрите варианти за вас.Устойчиви защитни приспособления за пръстите търсите професионален, но в същото време силиконов калъф за отпечатъци?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален силиконов калъф за пръстите трябва да отговарят на вашите нужди.

R

Продукти в категория