.

.

Сменяеми носа възглавници Airfit P10 с каишка голям размер на CPAP за подмяна на убора - Подобряват стабилност и комфорт система Resmed P10 (2 опаковки / pink)

Сменяеми носа възглавници Airfit P10 с каишка голям размер на CPAP за подмяна на убора - Подобряват стабилност и комфорт система Resmed

BGN 13.29
Продукти

? Нов дизайн - При смяна на лента за главата убора Heathorn Airfit P10 се използва понятието "трехэластичного връзка", която осигурява по-голяма стабилност и възможност за регулиране на CPAP-маски за носа P10 Nasal Pillows ? Голям размер – от Слушане към мнението на клиентите, ние сме създали най-големия размер, това са такива размери, като 21. ? Лесна употреба - Еластичен прическа регулира автоматично, лесно се побира и отстранява дори и през нощта в тъмното. ? Грижи - седмично почистване на прическа с топла вода с мек сапун, след това добре измийте и оставете да изсъхне на въздух, далеч от пряка слънчева светлина, уверете се, че ремъкът на убора не перекрутился.Препоръчително е да го замени приблизително на всеки шест месеца. ? Предпоставка включва в себе си - само на 2 ремъка, без носна възглавница и рамка, без тръба.Този взаимозаменяеми каишка за мозъка убора е подходящ за маски-възглавница за носа Airfit P10 и маски-подложки за носа Airfit N30.Нов ремък за главното убора Heathorn P10 много по-стабилно и удобно.С по-Голям Размер ? Как да се облича : 1. Проденьте всеки край на каишка на убора на върха на стабилизатори чрез петлицы. (Синята страна изтощава навън, сива страна навътре) 2. Закрепете на място, като всеки край на каишка за ръка нагоре и около възли. Държейки се за разрязващи колани, свалете шапки със стабилизатор, за да се уверите, че той е здраво закрепен около възли. ? Какво има в кутията : 2 опаковки ленти за шапки, P10, розови// Сиво (БЕЗ СКОБИ, БЕЗ МАСКИ-ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА НОСА). ? Размери на продукта (Д * Ш * В) : Голям размер : 21.

R

Продукти в категория