.

.

500 Бр. Натурален Цвят на Френски Изкуствен Външен Ноктите, Акрилен Лак, Гел Уши за Дизайн на ноктите, 10 Размери с Кутията за Маникюрных салони и дизайн нокти с ръце в ?

500 Бр. Натурален Цвят на Френски Изкуствен Външен Ноктите, Акрилен Лак, Гел Уши за Дизайн на ноктите, 10 Размери с Кутията за

BGN 1.00
Продукти

♥ изкуствени фалшиви нокти във френския акриловом стил 500шт са изработени от висококачествени и екологично чист материал ABS административни типсов за нокти предлага 10 различни размери с 50 нокти, които са предварително номерирани 0-9, че е лесно да се признае.♥ 500 броя режийни типсов за нокти предлага 10 различни размери с 50 нокти, които са предварително номерирани 0-9, за да е лесно за разпознаване. ♥ Тези общи ноктите изпълнени в насипно състояние цвят, лесно подпиливать, подстригване, боядисване и нанесете. ♥ Благодарение на дизайна във френски стил и имате възможност да ги носите дълго или късо подстригване лесно да ги изрежете и да ги всякаква дължина, форма или изображение, които ви харесват, например, нокти шило, добавянето на декорации за нокти арт. ♥ Тези френски режийни за върховете на ноктите с полупокрытием отлични за професионално майстор маникюр в маникюрном салон и любител на нийл арт домове със собствените си ръце.Прекрасен подарък за вашата съпруга, приятелка, майка или сестра, и са отлични за сватба, Хелоуин, Коледа, партита, костюмированного бала, търговия на едро и т. женски изкуствени фалшиви нокти във френския акриловом стил с половинными топчета с предавателна ♥ Ние сме специализирани в маникюре 2. Почистете ноктите от всякакъв масло за нокти с използване на течност за премахване на лака на базата на ацетон; 3. Изберете ноктите на правилния размер за всеки отделен пръст; 4. Нанесете лепило върху ноктите; 5. Нанесете тънък слой лепило за нокти; 6. Като се започне с кожичките, натиснете 7. Подпилите и придайте форма на новия си ноктите, ако това е необходимо.

R

Продукти в категория