.

.

Метална Кръгла четка BAIWEN, Чашечная Четка с Витым възел за шлифовъчни машини, Беседки с резба 5/8 инча-11, за интензивно почистване от ръжда, бои и абразива, за ъглошлай?

Метална Кръгла четка BAIWEN, Чашечная Четка с Витым възел за шлифовъчни машини, Беседки с резба 5/8 инча-11, за интензивно почистване

BGN 2.00
Продукти

【Можете да получите】 2 бр високо качество на тел пиле четка с възел на Премиум-клас за метал. Метална резба 5/8 инча-11, с дебелина 0,020 инча. 【Стоманена тел ПРЕМИУМ-клас】 Тази метална четка за мелачка за месо, изработен от високо закалена тел от въглеродна стомана с дебелина 0,020 инча, която като цяло е изживял този тежък период при висока температура, осигуряване на отлична производителност и по-дълъг живот. 【СИГУРНОСТ, вътрешна и външна монтажни плочи, телени четки за wheelhead машини са произведени от сгъсти стомана, което позволява ефективно да се избегне разлета и прекъснати проводници при тежка работа. 【Ефективно шлифоване на】 Скорост от до 12 500 об/мин, подходящи за ъглошлайф машини с опашка с резба 5/8 инча-11 инча.Тел чашечная четка позволява лесно и безпроблемно премахване на силна корозия, ръжда, боя, спрей и оксидную окалину, както и почистване на краищата на заваръчния шев от чеп. 【ПРИЛАГАНЕТО на】ъглошлайф с телена четка от пружинна стомана тел, с големи зазорами и еластичност, лесно се изгарят на детайла.Той е много подходящ за тежка рамка, агресивна обработка на повърхността върху големи площи. 【Можете да получите】 2 бр. високо качество на тел пиле четка с възел на Премиум-клас за метал. Метална резба 5/8 инча-11, с дебелина 0,020 инча. 【Стоманена тел ПРЕМИУМ-клас】 Тази метална четка за мелачка за месо, изработен от високо закалена тел от въглеродна стомана с дебелина 0,020 инча, която като цяло е изживял този тежък период при висока температура, осигуряване на отлична производителност и по-дълъг живот. 【СИГУРНОСТ, вътрешна и външна монтажни плочи, телени четки за wheelhead машини са произведени от сгъсти стомана, което позволява ефективно да се избегне разлета и прекъснати проводници при тежка работа. 【Ефективно шлифоване на】 Скорост от до 12 500 об/мин, подходящи за ъглошлайф машини с опашка с резба 5/8 инча-11 инча.Тел чашечная четка позволява лесно и безпроблемно премахване на силна корозия, ръжда, боя, спрей и оксидную окалину, както и почистване на краищата на заваръчния шев от чеп. 【ПРИЛАГАНЕТО на】ъглошлайф с телена четка от пружинна стомана тел, с големи зазорами и еластичност, лесно се изгарят на детайла.

R

Продукти в категория