.

.

Безжичен принтер Шаблон за прехвърляне на татуировки Atelics с хартия за прехвърляне на 10 бр. Преносими Термопереносный апарат за прехвърляне на татуировки, 2023 Нова О?

Безжичен принтер Шаблон за прехвърляне на татуировки Atelics с хартия за прехвърляне на 10 бр. Преносими Термопереносный апарат за

BGN 149.99
Продукти

★ 【Актуализирана принтер】Atelics Нов актуализиран принтер за татуировки осигурява бърз пренос на данни и възможност за регулиране на размера на картината и място, където трябва да се отпечататПросто свържете своя телефон, и вие можете лесно да прехвърляте любимите си модели.Акумулаторна батерия, не е необходимо да се свързват към източник на захранване, може да се използва в продължение на 3-4 часа с едно пълно зареждане.ниско ниво на шум, стабилна производителност и липса на грешки при предаването. ★ 【Управлението на приложение& Бърз пренос на】 Изтеглете ексклузивно приложение "Tattoo Printer" в App Store (IOS) или сканирайте QR код на ръководството за експлоатация, за да изтеглите приложение (Android).Можете да свържете Безжично татуировочную пишеща машина и да я управлява с помощта на телефона си.Приложение, с които работи "Tattoo Printer", ви позволява лесно да редактирате, добавяте, настройка и показване на изображението шаблон.Можете свободно да отпечатват различни изображения на татуировки в своя албум на мобилен телефон с помощта на приложения control.Скорост на копирна машина с термотрансфером е 40 mm/s. Бързо отпечатване на изображения. ★ 【Преносим и икономичен】 Този принтер е по-дискретен външен вид и порт Type-c за по-удобно зареждане и за свързване.Тегло от само 0,8 кг / 1,76 паунда, много малък размер и е подходящ за съхранение и пренасяне на улицата.Можете да създадете татуировка по всяко време и навсякъде, както ви харесва.Никакви резервни части и мастило, не е необходимо, в него няма лампи, турбо или нагревателни елементи, което е по-икономично, отколкото в други традиционни термопринтерах за татуировки.Машината не е подходящ за рисунки със сложни сенки, е препоръчително да се издържат линии и прости модели за постигане на добри резултати. Прегряването ще доведе до замятию хартия, за защита на апарата, моля да не се слагат я непрекъснато, се препоръчва да се отвори капака и се охлажда след употреба.To да переноске не са се появили черни линии, моля, редовно почистване на валяци, машини.(Ако има някакви грешки, за използване, вие можете да се свържете с нас за повече видеоинструкции. ★ 【Гаранция 18 месеца】 замяна на стоки след 18 месеца и подкрепа за връщане на парите в рамките на 90 дни! Съществува риск при покупката!Ако имате някакви проблеми или не сте доволни от продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, Atelics предлага професионално сервизно обслужване 7 * 24 часа, която ще ви осигури задоволително решение в рамките на 8 часа.

R

Продукти в категория