.

.

Лек калъф с каишка за Kindle 11-то поколение, модел (C2V2L3), издаден през 2022 година. с функция за автоматично преминаване в режим на готовност, не е за Kindle Paperwhite 11-то поколен?

Лек калъф с каишка за Kindle 11-то поколение, модел (C2V2L3), издаден през 2022 година. с функция за автоматично преминаване в

BGN 1.33
Продукти

【Разработен Ama-cxy】 е подходящ само за версии на Kindle 11-то поколение 2022 година на издаване (не е подходящ за Kindle 10-то поколение 2019 година на издаване); не е подходящ за предишното поколение Kindle, Kindle и Kindle Paperwhite "Оазис" 【Материал премиум-клас】 : Изработен е от полиуретан + PC.Мека вътрешната повърхност на предната и задната капачки, предотвратява появата на драскотини, а нескользящая хастар предпазва устройството за четене на електронни книги Kindle от драскотини, мръсотия и сажди. 【Дизайн каишка за ръка, ръчно】 : може здраво да се държи и чете лесно, дори ако в момента използвате само едната си ръка.Намират ли се намирате, на улицата или у дома, не е нужно да се притеснявате за това, че сте приели този защитен калъф за носене с една ръка и той ще падне. 【Автоматично събуждане / заспиване】 : отваря и затваря точно като книга, за да се събуди на Kindle или да го превърне в зимен сън. 【Услуги】 : Продуктът съдържа само един калъф за kindle 11th генерал, други умни аксесоари не.Ако имате някакви въпроси относно модела, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да ги разрешите.Съвместимост : Този калъф е предназначен само за Kindle 11th (6-инчов дисплей 11-то поколение - випуск 2022 г.*** * Внимание** Този калъф НЕ е ЗА Kindle 10-то поколение, издаден през 2019 година. НЕ ЗА Kindle Paperwhite 11-то поколение, издаден през 2021 г. Характеристики : -Изработен от устойчив на КОМПЮТЪРА.Мека подплата осигурява комфорт и допълнителна защита.- Разработен специално за Kindle 11th (6-инчов дисплей 11-то поколение - випуск 2022 г.) - Деколтета, за да имате лесен достъп до всички бутони, пристанища, четири високоговорителя и камерата за обратно виждане - да Повдигнат рамка на екрана за допълнителна защита за Съдържанието на опаковката : 1 * Калъф за Kindle 11th 2022 което трябва да се обърне внимание при инсталиране на този защитен своята практика?1. Уверете се, че вашето устройство е настроен на Kindle (11-то поколение, випуск 2022 г. Поставете модел Kindle 11-то поколение 2022 в калъф.Не се притеснявайте за това, че Kindle ще падне по време на четене, тъй като вътрешната каишка за ръка ви позволява удобно да ги използват с една ръка.

R

Продукти в категория