.

.

YMWD Регулируеми Фитнес Гири Комплект Свободни Тежести Твърди Стоманени Дъмбели За Упражнения и Фитнес с Шатуном, Използвани Като Оръжие за домашен фитнес зала, Обу?

YMWD Регулируеми Фитнес Гири Комплект Свободни Тежести Твърди Стоманени Дъмбели За Упражнения и Фитнес с Шатуном, Използвани

BGN 1.00
Продукти

【Нескользящая КОНСТРУКЦИЯ】 : Свързващ прът е покрит с гумено покритие, за да осигури надеждно улавянеДебел поролоновый съединител, сигурна decompression плюс нескользящая, защитени от изпотяване и удобна дръжка за приятни упражнения по всяко време и на всяко място. 【Многофункционален ДИЗАЙН】 : Барабани с гири, свързани конектор под формата на пръти, за да отговори на нуждите на тренировка на мускулите на краката.Лесна за разглобяване, малък по размер, най-добрият избор за домашен фитнес - тази нова концепция гири позволява изпълнение на тренировъчните движения с гири, така и с щанга за изграждане на мускулна маса вкъщи или в офиса. 【Лекотата на монтажа, както И за съхранение на】 : Комплект гири оборудван с удебелени и гладка болтовете, които лесно се свиват, така че те няма да навредят на вашите ръце при сглобяване или използване.След разглобяване лесно да го носите със себе си, и изисква малко място за съхранение, подходяща за фитнес у дома или в офиса, както искате. 【Двойни СТОПОРНЫЕ ядки】 : Специална конструкция двойно стопорной гайка, между две гайки на разположение на съответния канал.Когато затянете, две гайки плътно един до друг и предотвратяване на риск от падане утяжелителей по време на тренировка.Тази конструкция прави гири едно цяло, като създава по-комфортно усещане при изпълнение на жима от рак на гърдата или гребка с гири. 【Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА СЕБЕ си】 : Укрепва си жило по-ефективен и безопасен начин, помагайки ви да изгаря калории, за повишаване на издръжливост на коремните мускули и да увеличи обема от шест кутии. 【Нескользящая КОНСТРУКЦИЯ】 : Свързващ прът е покрит с гумено покритие, за да осигури надеждно улавяне.Дебел поролоновый съединител, сигурна decompression плюс нескользящая, защитени от изпотяване и удобна дръжка за приятни упражнения по всяко време и на всяко място. 【Многофункционален ДИЗАЙН】 : Барабани с гири, свързани конектор под формата на пръти, за да отговори на нуждите на тренировка на мускулите на краката.Лесна за разглобяване, малък по размер, най-добрият избор за домашен фитнес - тази нова концепция гири позволява изпълнение на тренировъчните движения с гири, така и с щанга за изграждане на мускулна маса вкъщи или в офиса. 【Лекотата на монтажа, както И за съхранение на】 : Комплект гири оборудван с удебелени и гладка болтовете, които лесно се свиват, така че те няма да навредят на вашите ръце при сглобяване или използване.След разглобяване лесно да го носите със себе си, и изисква малко място за съхранение, подходяща за фитнес у дома или в офиса, както искате. 【Двойни СТОПОРНЫЕ ядки】 : Специална конструкция двойно стопорной гайка, между две гайки на разположение на съответния канал.

R

Продукти в категория