.

.

H-Контур DGZZI 4 бр. Черни Старинни Железни H-Образна Линия за Кабинет за Кухненски шкаф, Дървени Ковчег за Бижута, Мебели за Навес, Плосък Контур, Декоративни Панти, H-Об?

H-Контур DGZZI 4 бр. Черни Старинни Железни H-Образна Линия за Кабинет за Кухненски шкаф, Дървени Ковчег за Бижута, Мебели за Навес,

BGN 5.66
Продукти

Материал : желязо, повърхностен електрофореза, здрав, антикоррозийный и антикоррозийныйПри първото ползване на продукта може да не е много гладка, но не се притеснявай, колкото по-дълго вие ще го използват в бъдеще, толкова по-гладка ще бъде.Можете също така да добавите и малко количество масло за смазване.Подходящ за кухни, спални, пране, придава на някои елементи на ретро прозорци, шкафове, гардероби, скринове, гардероби, гардероби, нощни шкафчета, библиотеки, щори и т. Моля, проверете размера на продукта върху картинката, за да се уверите, че е това, което ви трябва, благодаря!.Пратката включва : 4 бр. черни антикварни H-образна линия (с винтове).Материал : желязо, повърхностен електрофореза, здрав, антикоррозийный и антикоррозийный.При първото ползване на продукта може да не е много гладка, но не се притеснявай, колкото по-дълго вие ще го използват в бъдеще, толкова по-гладка ще бъде.Можете също така да добавите и малко количество масло за смазване.Подходящ за кухни, спални, пране, придава на някои елементи на ретро прозорци, шкафове, гардероби, скринове, гардероби, гардероби, нощни шкафчета, библиотеки, щори и т. Моля, проверете размера на продукта върху картинката, за да се уверите, че е това, което ви трябва, благодаря!.Пратката включва : 4 бр. черни антикварни H-образна линия (с винтове).Материал : желязо, повърхностен електрофореза, здрав, антикоррозийный и антикоррозийный.Цвят : черен Продукт може да бъде неравномерно при първата употреба, то трябва да бъде съвсем нов, но не се притеснявай, колкото по-дълго го използвате, толкова по-гладка ще бъде то.Можете също така да добавите и малко количество масло за смазване.Подходящ за кухни, спални, пране, придава на някои елементи на ретро прозорци, шкафове, гардероби, скринове, гардероби, гардероби, нощни шкафчета, библиотеки, щори и т. Моля, проверете размера на продукта върху картинката, за да се уверите, че е това, което ви трябва, благодаря!Пакетът включва : 4ШТ черни антични линии (с винтове).

R

Продукти в категория