.

.

[Най-новата актуализация на] Система за заключване на вратите Secustone с пръстов отпечатък, Автоматично заключване на вратите без ключ, оборудван с батерия, монтирана ?

[Най-новата актуализация на] Система за заключване на вратите Secustone с пръстов отпечатък, Автоматично заключване на вратите

BGN 28.00
Продукти

?【Батерия, монтиран в предната част на дръжката на】 : Автоматично заключване на вратите с пръстов отпечатък се захранва от 4 батерии тип ААА (в комплекта не са включени), а в предната част на дръжката на отделението е отделение, който може лесно да се сменят след прекъсване на захранванетоПри инсталиране на замъка няма кабели и пробиване. ?【Интелигентна система за заключване на вратите 3 В 1 】 : заключване на пръстови отпечатъци може да се използва с помощта на пръстови отпечатъци + код клавиатура + ключ.Не се притеснявайте за това, че забрави да вземе ключовете, когато ще излезе. ?【АВТОМАТИЧНО БЛОКИРАНЕ на 】 : Интелигентна система за заключване на вратите, оборудван с функция за автоматично заключване.След отключване, той автоматично ще бъде блокиран в продължение на 5 секунди. ?【ОТКЛЮЧВАНЕ С ПАРОЛА ЗАЩИТА ОТ НАДЗЪРТАНЕ】 : При използване на паролата за отключване можете да добавите грешни цифри преди и след правилната комбинация парола, за да се предотврати подсмотр парола. ?【Лесна инсталация】 : заключване на Вратата без ключ е предназначен за монтаж на стандартна врата САЩ, задната разстояние 2-3 / 8" (60 мм) и 2-1 / 8" (70 мм), дебелина на вратата от 1-3 / 8" до 2-1 / 8" (35 mm -55 мм).Няма кабели и няма пробиване.Подходящ е както за левосторонних, така и за десни врати (подходящ за вътрешни и външни врати). ❗【Съвети 1】 : Умна врата копчето трябва да инсталирате 4 алкални батерии тип ААА, моля, уверете се, че кабелът е правилно свързан по време на инсталацията. ❗【СЪВЕТИ 2】 : Врата копчето на клавиатурата ви трябва правилно да въведе пръстови отпечатъци администратор или парола, в противен случай интелигентен замък ще бъде в състояние, при което всеки отпечатък от пръст може да отключи интелигентен замък. ?【Батерия, монтиран в предната част на дръжката на】 : Автоматично заключване на вратите с пръстов отпечатък се захранва от 4 батерии тип ААА (в комплекта не са включени), а в предната част на дръжката на отделението е отделение, който може лесно да се сменят след прекъсване на захранването.При инсталиране на замъка няма кабели и пробиване. ?【Интелигентна система за заключване на вратите 3 В 1 】 : заключване на пръстови отпечатъци може да се използва с помощта на пръстови отпечатъци + код клавиатура + ключ.

R

Продукти в категория