.

.

Подобрен Горещ мексикански палмова Тортильеро El Mexicanito /Ръчна работа на местни архитекти Мексико - Вамер за приготвяне на мексикански tortillas С капак и Пяна / Страхотн?

Подобрен Горещ мексикански палмова Тортильеро El Mexicanito /Ръчна работа на местни архитекти Мексико - Вамер за приготвяне

BGN 0.67
Продукти

?Придайте на вашата кухня мексикански вкус с помощта на тези красиви цветни грелок tortillero ръчно изработени тези ястия tortillero ще донесат на елегантност във вашия дом или бизнес и в същото време да запази традиционните натурални цветове. (РАЗГЛОБЯВАЙТЕ ЦВЯТ). ?Е изработена кошница от палмови слама, стиропор, отгоре е покрита с най-дървото, высеяна и раскрашена ръчно (без олово).Това е с цел да се питки и сладкиши остане топло за дълго време.Техники на плетене на кошници и материали варират от регион до регион, в зависимост от наличната растителност (за цялата страна използва около осемдесет вида растения), с важни традиции в Соноре, щата Мексико, Мичоакане, Веракрусе, Оаксака и на полуостров Юкатан. ?Размери разогревателя за питки са около 8 см в диаметър и 6,5 инча височина, но размерът може да варира.в кошница може да се побере около 48 tortillas,. ? Това продуктът е произведен ръчно в Мексико.Те се предлагат в различни уникални модели и цветове.Кошничарство в Мексико има две линии, една местна и една испанска, това е произведение на изкуството!. ? ЛОС ТОРТИЛЬЕРОС - идеален подарък за мама, баба, леля или на всяко друго лице, за да го топли питки.Не ЗАБРАВЯЙТЕ : ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ, или парите ще бъдат върнати.Придайте на вашата кухня мексикански вкус с помощта на тези красиви цветни корзиночек ръчно изработени "тортильеро".Тези ястия tortillero ще донесат елегантен завършек на вашият дом и / или бизнес и в същото време да запази традиционните натурални цветове.Количката е направена от дланта слама, термополистирола и засеяна ръчно.Това е с цел да се питки остане топло за дълго време.Техники на плетене на кошници и материали варират от регион до регион, в зависимост от наличната растителност (за цялата страна използва около осемдесет вида растения), с важни традиции в Соноре, щата Мексико, Мичоакане, Веракрусе, Оаксака и на полуостров Юкатан.Разогреватель за питки е с размери около 8 см в диаметър и 6 инча височина, въпреки размерите могат да варират.Кошница ще бъде украсена с цветен модел.В малка кошница могат да се поберат около 27 на хляба, а в по-голяма - около два пъти повече.Това продуктът е произведен ръчно в Мексико.

R

Продукти в категория