.

.

Наклонена Дъска, Преносими Пластмасови Носилка за Телета, Регулируем Наклонена дъска за Коремни преси упражнения Телета, Нескользящая Наклонена дъска, Стабилна Р?

Наклонена Дъска, Преносими Пластмасови Носилка за Телета, Регулируем Наклонена дъска за Коремни преси упражнения Телета, Нескользящая Наклонена

BGN 1.33
Продукти

【Опъвайте мускулите на Краката】 Наклонена дъска за крака разширения телета облекчава натиска върху прасците ви помага да разтегнете мускулите и сухожилията на краката, избягване на травми по време на тренировки, а също може да ви даде форма на тялото и загуба на тегло 【Висока носеща способност на】 Регулируема наклонена дъска за коремни преси е направена от висококачествен полипропилен материал стоманена тръба с дебелина 10 мм, която се отличава с висока носеща способност и нея не е лесно да се прекъсне. 【Двустранен Нескользящая дъска】 Повърхността на наклонена дъска за крака разширения телета снабдена противоскользящими полиуретановыми подложки, които осигуряват комфортен допир на стъпалата на краката, подходящо за дълги разходки.Дъното също има три слоя противоскользящих подложки. 【Регулируема височина】 15 нива на височината може да се регулира в съответствие с потребностите на различните групи от хора.Ниво на 1-2 подходящ за начинаещи, 4-7 - за хора на средна възраст, 8-11 - за хора, занимаващи се с фитнес, и 12-15 - за професионални фитнесменов. 【Многоцелеви】 Балансировочную дъска за стрии прасците може да се използва за разтягане на мускулите, допринася за възстановяване при подошвенном фасците, разтягане на сухожилия глезена и травми прасците, а също и като скамеечки за крака под масата, за да отпуснете напрегнатите си телета. 【Опъвайте мускулите на Краката】 Наклонена дъска за крака разширения телета облекчава натиска върху прасците ви помага да разтегнете мускулите и сухожилията на краката, избягване на травми по време на тренировки, а също може да ви даде форма на тялото и загуба на тегло. 【Висока носеща способност на】 Регулируема наклонена дъска за коремни преси е направена от висококачествен полипропилен материал стоманена тръба с дебелина 10 мм, която се отличава с висока носеща способност и нея не е лесно да се прекъсне. 【Двустранен Нескользящая дъска】 Повърхността на наклонена дъска за крака разширения телета снабдена противоскользящими полиуретановыми подложки, които осигуряват комфортен допир на стъпалата на краката, подходящо за дълги разходки.Дъното също има три слоя противоскользящих подложки. 【Регулируема височина】 15 нива на височината може да се регулира в съответствие с потребностите на различните групи от хора.Ниво на 1-2 подходящ за начинаещи, 4-7 - за хора на средна възраст, 8-11 - за хора, занимаващи се с фитнес, и 12-15 - за професионални фитнесменов. 【Многоцелеви】 Балансировочную дъска за стрии прасците може да се използва за разтягане на мускулите, допринася за възстановяване при подошвенном фасците, разтягане на сухожилия глезена и травми прасците, а също и като скамеечки за крака под масата, за да отпуснете напрегнатите си телета.

R

Продукти в категория