.

.

Детски Текстилен Пелена, Фланец Трикотажный Текстилен Пелена с Плосък Принтом Baby Goals за Бебета от 6 месеца до 3 години (Цвят на котка)

Детски Текстилен Пелена, Фланец Трикотажный Текстилен Пелена с Плосък Принтом Baby Goals за Бебета от 6 месеца до 3 години (Цвят на котка)

BGN 49.81
Продукти

Вътрешен слой подгузника е изработена от сух матова тъкан, удобен и дишаща, която е в състояние бързо да пия уринаДизайн с регулируем размер, можете да регулирате размера на подгузника в съответствие с обиколката на бедрата на бебето.Приема трикотажную равна набивную кърпа, мека и водоустойчива, ефективно предотвратява течове.Детски текстилен на пелените е специално проектиран, за да се предотврати изтичане на урината и поддържа попку на бебето суха.Моющийся и пелените за многократна употреба могат да се използват много пъти след измиване.Вътрешен слой подгузника е изработена от сух матова тъкан, удобен и дишаща, която е в състояние бързо да пия урина.Дизайн с регулируем размер, можете да регулирате размера на подгузника в съответствие с обиколката на бедрата на бебето.Приема трикотажную равна набивную кърпа, мека и водоустойчива, ефективно предотвратява течове.Детски текстилен на пелените е специално проектиран, за да се предотврати изтичане на урината и поддържа попку на бебето суха.Моющийся и пелените за многократна употреба могат да се използват много пъти след измиване. Детски текстилен на пелените е специално проектиран, за да се предотврати изтичане на урината и поддържа попку на бебето суха. Дизайн с регулируем размер, можете да регулирате размера на подгузника в съответствие с обиколката на бедрата на бебето. Вътрешен слой подгузника е изработена от сух матова тъкан, удобен и дишаща, която е в състояние бързо да пия урина. Използва се трикотажная плосък плат с принтом, мека и водоустойчив, ефективно предотвратява течове. Моющийся и пелените за многократна употреба могат да се използват много пъти след измиване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип изделия : Детски тъканни памперси Материал : Трикотажная плосък плат с принтом Приложение : за деца от 6 месеца до 3 години. (само за справка) Размер : Един размер, обтегач с много нива на регулиране, може да се регулира на различни размери.Осъществяване списък : 1 х детски тъканни памперси Забележка : Не използвайте препарати, съдържащи глицерин за почистване, не, за да изсъхнат и да не се излага се дават на химическо чистене.

R

Продукти в категория