.

.

Органайзер за Пелени Esoes, Поставка за детски Пелени, Кошница за съхранение в детската и Кола за Памперси и бебешки Кърпички, Торбички за памперси за майки, Играчки з?

Органайзер за Пелени Esoes, Поставка за детски Пелени, Кошница за съхранение в детската и Кола за Памперси и бебешки Кърпички, Торбички за

BGN 2.33
Продукти

★ Екологично чист материал : Този органайзер за съхранение на памперси не съдържа опасни за човешкия организъм веществаНие знаем, че този продукт е предназначен за грижа за деца и може директно да се докосват ги чувствителна кожа, така че в процеса на производство на тъкани не остава химически вещества. ★ ИНТЕЛИГЕНТЕН лаптоп, органайзер за пелени : 3 сменяеми откъснат лист ще ви помогне да персонализирате този органайзер за детски памперси в съответствие с вашите нужди.Можете да вадя втулки, за да получите нова количка за играчки, или се направи от него един нов автомобилен органайзер. ★ ОТЛИЧЕН И модерен дизайн : Талантливи дизайнери са избрали сив цвят за тази кошница, за памперси, за да се създаде продукт, който идеално ще пасне към всяка дреха, която носите на ръце, към всяка стая или среда, в която се намирате.Сиво - перфектен цвят както за майките, така и за папата, той никога не остарява, и можете да вземете със себе си навсякъде с любимите си новороденото деца!. ★ УНИВЕРСАЛНА ЧАНТА : Да!Този органайзер за пелени ще ви помогне да съхранявате различни необходими неща, а именно бебешки кърпички, играчки, целия си молокоотсос и части от него, да съхраняват всички тези средства за къпане или да поставите до леглото, за да се улесни намирането на точните неща. ★ Подходящ размер : Тази поставка за детски памперси е изработена с размер 13,3x9,4x7,1 инча, за да се гарантира едновременно просторно помещение за съхранение на багаж, но същевременно удобна за носене.

R

Продукти в категория