.

.

LEPOO, 14 бр., Играчки за котка, Играчки за Коте, Гама и Набор от играчки, Включващ Тунел, слайд-изложени Играчки Пръчка за котки, Закачка от Котешки Пера, Закачка пълните?

LEPOO, 14 бр., Играчки за котка, Играчки за Коте, Гама и Набор от играчки, Включващ Тунел, слайд-изложени Играчки Пръчка

BGN 10.40
Продукти

【Гама от играчки за котки】 : общо 14 парчета, 1 бр играчка пръчица за котки (синя), 1 бр. тунел за котки (син), 3 бр. играчка-червей за котки, 3 бр. играчки писалка за котки, 2 бр. играчки топка за котки, 2 бр. играчки за котки-мишки и 2 бр. играчки за котки с пластмасова спирала пружини (Внимание : случаен цвят). 【Висококачествени и безопасни детски играчки】 : Играчки за котки, направена от висококачествени материали, много здрава и практически.Всички цветове бои са безопасни за вашата котка. 【Интерактивни играчки за котки】 : Играчки за котки отговарят на всички нужди на котки, котки се раждат активни, тези играчки за котки стимулират повечето ловни инстинкти на нашите котки, помагайки на вашите котки да останат във форма и здрави. 【Подобряване на отношенията】 : С играчки-пръчки-тизерами от котешки пера можете да взаимодействате с вашите котенца, даде на вас и на вашата котка добро занимание. 【Полезни съвети за работодатели играчки за котки : 】 : Чудесен подарък за вашата котка, тази гама ще донесе на вашите котки безкрайно удоволствие, когато ти ще си далеч.този набор от разнообразни играчки, подходящи за всички нужди на котките, за да се котката през цялото време бе удоволствие. 【Гама от играчки за котки】 : общо 14 парчета, 1 бр. играчка пръчица за котки (синя), 1 бр. тунел за котки (син), 3 бр. играчка-червей за котки, 3 бр. играчки писалка за котки, 2 бр. играчки топка за котки, 2 бр. играчки за котки-мишки и 2 бр. играчки за котки с пластмасова спирала пружини (Внимание : случаен цвят). 【Висококачествени и безопасни детски играчки】 : Играчки за котки, направена от висококачествени материали, много здрава и практически.Всички цветове бои са безопасни за вашата котка. 【Интерактивни играчки за котки】 : Играчки за котки отговарят на всички нужди на котки, котки се раждат активни, тези играчки за котки стимулират повечето ловни инстинкти на нашите котки, помагайки на вашите котки да останат във форма и здрави. 【Подобряване на отношенията】 : С играчки-пръчки-тизерами от котешки пера можете да взаимодействате с вашите котенца, даде на вас и на вашата котка добро занимание. 【Полезни съвети за работодатели играчки за котки : 】 : Чудесен подарък за вашата котка, тази гама ще донесе на вашите котки безкрайно удоволствие, когато ти ще си далеч.

R

Продукти в категория