.

.

Healeved 1 Комплект 6 бр. Шампоан, Гребен Масажна Четка за зъби, Шампоан За Коса, Четка За Миене на Косата Ръчно Корона Скрубер За Вани за Тяло с Четка За почистване на Бан?

Healeved 1 Комплект 6 бр. Шампоан, Гребен Масажна Четка за зъби, Шампоан За Коса, Четка За Миене на Косата Ръчно Корона Скрубер За Вани за

BGN 2.33
Продукти

пластмасатаСКРУБЕР ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ на ПЪРХОТ с КОСА е Изработена от здрава пластмаса за по-дълга употреба. ЧЕТКА ЗА МОКРА И СУХА КОСА - Укрепва и като придава на косата по-гъста форма, стимулира порите и космените фоликули, увеличава притока на кръв и премахва мъртвите клетки на кожата.ЧЕТКА-скрубер за косата и кожата на главата-Подпомага растежа на косата, премахва налягане, релаксира мускулите на главата, неравна глава на четка е прилепнала към кожата на главата.СИЛИКОНОВ СТЪРГАЛО ЗА КОСАТА - Ако на косата има климатик, моля, не използвайте масажното четка за коса, за да направи кръг на кожата на главата, четка отдолу нагоре.ЧЕТКА ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ на ПЪРХОТ - Укрепва корените и пръти, използвани за създаване на по-гъста брадата и главата, стимулира порите и космените фоликули, увеличава притока на кръв и премахва мъртвите клетки на кожата.СКРУБЕР ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ на ПЪРХОТ с КОСА е Изработена от здрава пластмаса за по-дълга употреба. ЧЕТКА ЗА МОКРА И СУХА КОСА - Укрепва и като придава на косата по-гъста форма, стимулира порите и космените фоликули, увеличава притока на кръв и премахва мъртвите клетки на кожата.ЧЕТКА-скрубер за косата и кожата на главата-Подпомага растежа на косата, премахва налягане, релаксира мускулите на главата, неравна глава на четка е прилепнала към кожата на главата.СИЛИКОНОВ СТЪРГАЛО ЗА КОСАТА - Ако на косата има климатик, моля, не използвайте масажното четка за коса, за да направи кръг на кожата на главата, четка отдолу нагоре.ЧЕТКА ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ на ПЪРХОТ - Укрепва корените и пръти, използвани за създаване на по-гъста брадата и главата, стимулира порите и космените фоликули, увеличава притока на кръв и премахва мъртвите клетки на кожата.Кръст Бод Пакет включва 1 х Комплект от 6 бр. Гребени Характеристики -Материал : Пластмаса Масажна четка за коса. -Размер : Около 7.47in скрубер за кожата на главата. -Цвят : Розов шампоан за грижа за кожата на главата. - Изработен от пластмаса, здрав за продължителна употреба, масажор за душата. - Помага за премахване на кутин и пърхот, не уврежда косата и скалпа.Сухи и мокри ръчна четка за масаж на кожата на главата с двойно предназначение, конструкция на дръжките е перфектна и удобна за захващане, силиконов четка за кожата на главата.

R

Продукти в категория