.

.

Free2Buy Новост, 10 бр., Свинцовое Печати, Пружина на Риболовна ясла, Весовая Стръв За Шаран, Каракуда, Платика, Клетка За Стръв, Вградени Хранилки За улов, Аксесоар за При?

Free2Buy Новост, 10 бр., Свинцовое Печати, Пружина на Риболовна ясла, Весовая Стръв За Шаран, Каракуда, Платика, Клетка За Стръв, Вградени

BGN 1.33
Продукти

?????? ??????? ?????? ???? : Нашата пружина на фидер риболов дава възможност за спестяване на стръв, по-ефективно привличане на голяма рибаТази голяма рибарска къщичка може да се използва като риболовен оловен земи.Благодарение на вградения рыболовному пакет примамки бързо потъва и добре лутат във вода за стръв на риба. ??????? ???????? : Клетки за улов на шаран е изработена от метал и пластмаса и може да се използва с рыболовным дрешки за по-добър ефект.Това ще подобри ефективността на улов.Това е много ефективна риболовна принадлежности за риболов на шаран и други мирни риби. ???? ?? ??? : Той е лесен за използване, просто поставете стръв във форма и силно натиснете.Можете да ловите на фидер е като топчета, така и прикормку, но използването само на училищата означава, че вашата прикормку ще бъде по-лесно да избера сред храна. ???? ??????? ???? ???? : Тънка работа и точно плътна рязане осигуряват лесен продевание въжето, лекота на инсталиране на него кука или други аксесоари.Стръв насаживаются на фидер, и след това ги оставят увиснали надолу или да остана в прикормку. ??????? ??? : Тази аквариума за риболов на шаран с фидером чудесно за риболов на шаран, груба риболов, руски риболов, езерна и речен риболов.Този държач за сектора на рибарството стръв лек и преносим.Нашата риболовна стръв е предназначен за любителите на спортния риболов, риболовен инструмент - необходим аксесоар.Нашата пружина на фидер риболов на шаран е изработена от металлопластика, трайни и трайни за дълго използване.Всеки вид дъното на улов се предвижда прикормку мястото за привличане на риба.Това е много ефективна принадлежности за риболов на шаран и други мирни риби.Здрав и устойчив за продължителна употреба.Лесно забрасываемая и тонущая стръв преспи във вода, ефективно приманивая риба. ?????????? ?????? : Нашата риболовна капан със стръв чудесно за риболов на шаран, груба риболов на големи риби, руски риболов, езерна и речен риболов.Разбъркайте добре си прикормку за риболов.Когато тя стане лепкава, е достатъчно внимателно напълнете голяма рибарска къщичка по обем, който желаете.Нашата пролетна риболовна стръв е предназначен за любителите на спортния риболов, риболовен инструмент - необходим аксесоар.

R

Продукти в категория