.

.

Маскировочный Костюм, Камуфляжная Облекло За възрастни с 3D Качулка и Листа, Подходящи За Лов В Гората, Костюм Снайперист, Камуфляжный Костюм за Лов в Джунглата, Вое?

Маскировочный Костюм, Камуфляжная Облекло За възрастни с 3D Качулка и Листа, Подходящи За Лов В Гората, Костюм Снайперист, Камуфляжный Костюм

BGN 0.33
Продукти

【Удобни камуфляжные тъкан】 : полиестер, лесно се побира и се отстраняваЛека окото плат позволява да се чувствате лека и дишаща, когато я носите.Материал измельчен по ръбовете на 3 D детайли за добра защита и камуфлаж. 【Практичен дизайн】 : Дизайн на ципове на якета лесно се отваря и затваря, листата не зацепятся за цип.Регулируем колан-добре облегает тялото ви, а еластичната лента на ръцете и краката ви позволява лесно ролка ръкави и пъхтя крака панталони, не соскальзывая.И е хубаво да кърлежи и други насекоми далеч. 【Многофункционално приложение】 : Яке с качулка ще осигури най-доброто скривалище.Той има достатъчно строежа и камуфляжных ефекти, които да не бъдат забелязани, когато се приближите до целта. Камуфляжные костюми 3 D world design ще ви помогнат да изпълняват задачи в идеален камуфлаж обстановка.Костюм Guillie е предназначен за деца и възрастни лов в джунглата, еърсофт оръжия, стрелба, снимки на дивата природа или костюмированной игри на Хелоуин. 【5 размери на избор 】 : Този костюм gillies се предлага в 5 размера за възрастни и деца : Детски размер : ръст от 3,5 4,1 метра, височина 4,1-4,9 фута; Възрастен размер : ръст от 5,4-5,9 метра, височина 5,9-6,1 ft или височината на 6,1-6,3 метра. Моля, изберете подходящ размер в съответствие със собствените си резултатите от измерването. 【Че ние предлагаме】 : 1x яке-маскировщик с качулка 3 D leafy, 1x панталони-маскировщик 3 D leaf.Ако имате някакви въпроси за тези продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние, както винаги, ще ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Яке с качулка ще осигури най-доброто скривалище.Той има достатъчно прикриване на ефекти, които да не бъдат забелязани, когато се приближите до целта.Прическа има регулируема шнур, и ще можеш да се справиш с размер колкото е необходимо.На талията има висока еластична лента за широк кръг от кръста, и е подходящ за повечето хора.На кръста също има шнур за лесно приспособяване и промяна на размера.На китката и на глезена има четири ластични ленти, така че да им е лесно прекъсва при движение, но комарите не проникват вътре при намирането на открито.Маскировочный костюм Amoper много подходящ за лов в джунглата на лов в турция, стрелба, еърсофт оръжия, филмови комплекта, пейнтбола, лов на дива дивеч, тормоз, наблюдение, фото снимки на дивата природа, наблюдение на птици, нощни клубове, детски игрални дупки, къщички по дърветата, костюмирани игри на Хелоуин, партита, игри, CS, cosplay, и така нататък.

R

Продукти в категория