.

.

Быстроразъемный Градински маркуч 100 Микро Въртящата се Дюза, Спринклерни Корона, Обратен Клапан, Антикапельный Клапан, Съединение, течаща тръба 1/4 Инча За Напояван?

Быстроразъемный Градински маркуч 100 Микро Въртящата се Дюза, Спринклерни Корона, Обратен Клапан, Антикапельный Клапан, Съединение,

BGN 26.76
Продукти

Лесен за свързване конектор за непрекъснат поток на водата е чудесно средство за свързване на градински принадлежности и водопроводни тръбиЛесно се свързва и отсоединяется. Вътре е висококачествен силикон, храст във формата на буквата "О", която притежава добра герметичностью и продължителна експлоатация. Когато налягането в системата ще достигне определено ниво, силикон пръстен излезе от маркуч с клапан автоматично се отваря и водата изтича. Когато налягането в системата достигне определено ниво, силикон пръстен плътно прилепнала към маркуч и клапа автоматично се затваря, за предотвратяване на вытекание вода. Основното предназначение на този на продукта - затваряне на форсунку и да се предотврати изтичането на вода.Комплекти за бързо свързване може да ви спести много време.Адаптер осигурява солидна, надеждна кацане и херметична връзка.Употреба : Използва се за свързване на микро-разбрызгивателя към маркуч с диаметър от 4-7 мм или окачване на микро-разбрызгивателя с главата надолу върху шланге, за да се предотврати изтичане на вода след приключването на воден клапан.Начин на свързване : свържете маркуч с диаметър 4/7 мм от едната страна и микропрыскиватель с друг.Опаковка : 100 комплектовособенности : 1. Вътре е висококачествен силикон, храст във формата на буквата "О", която притежава добра герметичностью и продължителна експлоатация. Когато налягането в системата ще достигне определено ниво, силикон пръстен излезе от маркуч с клапан автоматично се отваря и водата изтича. Когато налягането в системата достигне определено ниво, силикон пръстен плътно прилепнала към маркуч и клапа автоматично се затваря, за предотвратяване на вытекание вода.Основното предназначение на този на продукта - затваряне на форсунку и да се предотврати изтичането на вода.

R

Продукти в категория