.

.

WXBDD Коледен Снежен човек, Сини Коледни Чорапи, Коледни Украси за дома, Висящи украшения на коледно Дърво, подаръци пакети (Цвят: 1бр, Размер: 14x20x8 см)

WXBDD Коледен Снежен човек, Сини Коледни Чорапи, Коледни Украси за дома, Висящи украшения на коледно Дърво, подаръци пакети (Цвят: 1бр,

BGN 0.67
Продукти

Функция : Коледен чорап може да се използва за съхраняване на бонбони, шоколад и така нататък, да ги окачите на влакчета за отглеждане на камина, врата, стена, коледна елха, у дома и в офиса, можете да ги използвате с подарочными карти, леденцами, малки играчки за подарък Подобри атмосферата на празника : до носку закрепено въже, която можете да окачите на елхата заедно с членове на семейството или да се използва за опаковане на подарък. Применимая сцена : може да се използва като украшение за търговски центрове, супермаркети, хотели, витрини, интериора у дома, празненства, партита, камини, коледни елхи и т. С помощта на висящи на въжета можете да окачите на всяко място, което искате да украсите, например, на камини, каминную дъска, стълбище, коледна елха, маса за хранене, в легло степенка легла. Лек и удобен, в переноске, може да се използва за декорация или като чанта за бонбони за децата. Функция : Коледен чорап може да се използва за съхраняване на бонбони, шоколад и така нататък, да ги окачите на влакчета за отглеждане на камина, врата, стена, коледна елха, у дома и в офиса, можете да ги използвате с подарочными карти, леденцами, малки играчки за подарък. Подобри атмосферата на празника : до носку закрепено въже, която можете да окачите на елхата заедно с членове на семейството или да се използва за опаковане на подарък. Применимая сцена : може да се използва като украшение за търговски центрове, супермаркети, хотели, витрини, интериора у дома, празненства, партита, камини, коледни елхи и т. С помощта на висящи на въжета можете да окачите на всяко място, което искате да украсите, например, на камини, каминную дъска, стълбище, коледна елха, маса за хранене, в легло степенка легла. Лек и удобен, в переноске, може да се използва за декорация или като чанта за бонбони за децата. Функция : Коледен чорап може да се използва за съхраняване на бонбони, шоколад и така нататък, да ги окачите на влакчета за отглеждане на камина, врата, стена, коледна елха, у дома и в офиса, можете да ги използвате с подарочными карти, леденцами, малки играчки за подарък.Подобри атмосферата на празника : на чорап има въже, което можете да закачите на дървото, заедно с членове на семейството или да се използва за опаковане на подаръци.

R

Продукти в категория