.

.

Седалките за детски столчета за автомобил, Калъф за детско столче за кола с дышащим прозорец, Гъвкави Калъфи за хранене, Подходящи За всички сезони, Подаръци за душ?

Седалките за детски столчета за автомобил, Калъф за детско столче за кола с дышащим прозорец, Гъвкави Калъфи за хранене, Подходящи За всички

BGN 3.00
Продукти

【Напреднал прозорец с дишаща мрежа】 Обновен в сравнение със старата версия калъф за детски седалки за кола Tenyond е снабден с прозорец с дишаща мрежа, която предпазва вашето дете от слънцето и позволява той да бъде в по-проветриво помещениеОсвен това, защитете вашето дете от насекоми и не позволявайте на външни гледате на вашето дете. 【Регулируем отвор с цип】Голяма цип, расстегивающаяся наполовина, чудесно за хранене и общуване с детето си в колата.Регулируема дупка с 2 светкавици позволява на майка ми извадят бебето, без да махате покривала за автомобилни седалки.Освен това, той не пречи на детски ремням за сигурност, така че да се носят калъф за столче за кола в превозното средство, също е лесно. 【На гъвкавост и лесна инсталация】 Допълнителна еластичност на своята практика за детска седалка позволява монтирането на повечето седалки колички.Като Graco, Chicco, Baby Trend, Doona и други детски седалки.Без ремъци или застежек, 4 капаче осигуряват надеждна пасване и лесен монтаж на повечето детски столчета за автомобил, натиснете и задръжте за седалките на детски столчета за автомобил на място. 【Здрав плат с хубав модел】 е Изработена от еластична, копринена тъкан премиум-клас от вискозен на сместа, за вашето бебе да е комфортно на пътя.В съчетание с ярък цвят и приятен дизайн, много стилно.Всеки един от нашите потребителски флорални мотиви, изготвен от ръцете и не избледняват и не губи цвета дори и след продължителна употреба. 【За многократна употреба навес за детска седалки】 калъф за детски седалки за кола 4 в 1 увеличава и улеснява вашата дънната живот, създаване на благоприятни условия за бебето и мама.Може да се използва в своята практика като за детско столче за кола, своята практика за кърмене, безкрайно шал за хранене или своята практика за кошници за пазаруване.Седалка за хранене осигуряват пълна защита на 360 ° за майки по време на кърмене, а също така предпазват бебето от вятър, дъжд и студ, по всяко време на годината. 【Напреднал прозорец с дишаща мрежа】 Обновен в сравнение със старата версия калъф за детски седалки за кола Tenyond е снабден с прозорец с дишаща мрежа, която предпазва вашето дете от слънцето и позволява той да бъде в по-проветриво помещение.Освен това, защитете вашето дете от насекоми и не позволявайте на външни гледате на вашето дете. 【Регулируем отвор с цип】Голяма цип, расстегивающаяся наполовина, чудесно за хранене и общуване с детето си в колата.

R

Продукти в категория