.

.

Booluee Креативна писалка за екрана Направи си сам, Държатели за Моливи, Аксесоари за Работния Плот, Компютърен Монитор, Държач за Химикалки, Настолни Организаторите, ?

Booluee Креативна писалка за екрана Направи си сам, Държатели за Моливи, Аксесоари за Работния Плот, Компютърен Монитор, Държач

BGN 3.33
Продукти

-Размер : Правоъгълник - 5*33 сантиметър, Квадратният - 5*5*6 см / 2*2*2. -Високо качество : Изработен е от качествени полипропиленови материали, траен и устойчив; Осъществяване включва : 2 бр. държатели за моливи. -Лесен за използване : с трайно стикер, която е лесно да се залепят или да се оттегли, и тя няма да навреди на монитора на компютъра и не остави грозни следи при оттеглянето. -Мултифункционална : ще ви помогне да съхранявате различни малки неща, като химикалки, моливи, ножици, кламери, управници, гумички за триене, четка за грим и още много други, при запазване на работния си плот в чисти и спретнати. -Спестяване на пространство : нашите държачи за химикалки могат да се определят не само на компютъра, но и на маса, етажерка, шкаф, скрин и стената.Осигуряване на допълнително пространство за вашето загроможденного на работния плот. -Размер : Правоъгълник - 5*3.3 сантиметър, Квадратният - 5*5*6 см / 2*2*2. -Високо качество : Изработен е от качествени полипропиленови материали, траен и устойчив; Осъществяване включва : 2 бр. държатели за моливи. -Лесен за използване : с трайно стикер, която е лесно да се залепят или да се оттегли, и тя няма да навреди на монитора на компютъра и не остави грозни следи при оттеглянето. -Мултифункционална : ще ви помогне да съхранявате различни малки неща, като химикалки, моливи, ножици, кламери, управници, гумички за триене, четка за грим и още много други, при запазване на работния си плот в чисти и спретнати. -Спестяване на пространство : нашите държачи за химикалки могат да се определят не само на компютъра, но и на маса, етажерка, шкаф, скрин и стената.Осигуряване на допълнително пространство за вашето загроможденного на работния плот.Описание : Тези поставки за моливи screen pen предоставя допълнително работно пространство за загроможденного на работния плот.Довиждане с вашия хаотично масата, ще имате всичко в ред, всичко ще бъде под ръка, когато ви е необходим, повече не е нужно да губите време в търсене на правилните неща.Спестете си време, а вие също можете да се концентрират върху обучението и работата.Моля, обърнете внимание : 1. Моля се допуска грешка при измерване на около 1 виж 2.

R

Продукти в категория