.

.

IVRYBRI Набор band-спин за ремонт на кожата за мека мебел 2 опаковки 4x60 инча Лепило за Кожа Винил мебели за Дивана предпазни Колани на Автомобила Чанти, Якета Пластир за п?

IVRYBRI Набор band-спин за ремонт на кожата за мека мебел 2 опаковки 4x60 инча Лепило за Кожа Винил мебели за Дивана предпазни

BGN 0.33
Продукти

【Подобрена версия на кожа лепило】-Просто отклеивается и залепен, лесен за използване: Ние използваме висококачествено екологично чисто лепило, безопасен и без мирис, вискозитет 40% по-висока от тази на подобни продукти е допълнителен лепило не е необходимо, му е лесно отвалить и деформира, той е по-издръжлив и лесен 【Висококачествена изкуствена плат, тънка и здрава, добре сяда 】 - В сравнение с други видове кожа, които са твърде дебели и лесно да се прибира, ние използваме специален, лек и удобен.Който е достатъчно издръжлив и слаба, за да се впише идеално в съществуващата повърхност, дори и на извити повърхности.Освен това, износоустойчиви, светостойкие, водоустойчив, лесно миещи се, те могат също така да се гарантира, че нашите продукти ще ви придружи за по-дълго време. 【Евтина цена, но не по външен вид】- Нашият комплект за ремонт на кожата от висококачествена изкуствена тъкан и трайно лепило е много практичен, благодарение на пластира добре прилепнала към кожата си, и му е трудно да откриете.Просто трябва няколко долара вместо сто долара , че вашият продукт е отново изглеждаше ново .Не е ли добър избор за вашето ценно притежание?. 【Широко приложение】 - Помощ за ремонт на кожата може да се използва широко в дивана, sof, столове, автомобилни възглавници, багаж, обувки, ръкавици, кожени облекла, пластир за първа помощ, комплект за премахване на строежа и други в кожа / винил материали. и това дори може да бъде черешката на тортата за вашите работи. 【100% удовлетвореност】- Просто се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, или ако не сте доволни по някаква причина, и ние го замени или ще възстановим парите си в пълен размер. 【Подобрена версия на кожа лепило】-Просто отклеивается и залепен, лесен за използване: Ние използваме висококачествено екологично чисто лепило, безопасен и без мирис, вискозитет 40% по-висока от тази на подобни продукти е допълнителен лепило не е необходимо, му е лесно отвалить и деформира, той е по-издръжлив и лесен. 【Висококачествена изкуствена плат, тънка и здрава, добре сяда 】 - В сравнение с други видове кожа, които са твърде дебели и лесно да се прибира, ние използваме специален, лек и удобен.Който е достатъчно издръжлив и слаба, за да се впише идеално в съществуващата повърхност, дори и на извити повърхности.

R

Продукти в категория