.

.

Dylan's cabin САМ 5D Диамантена Живопис - Пълна Тренировка От Планински Кристал с Диаманти Начало Декор на Стените (тигър /16x12 инча)

Dylan's cabin САМ 5D Диамантена Живопис - Пълна Тренировка От Планински Кристал с Диаманти Начало Декор на Стените (тигър /16x12 инча)

BGN 3.19
Продукти

?Сте любител на занаяти собствените си ръце : dylan's cabin сам 5d diamonds by number използвайте 30% повече диаманти, от други - най-добрият избор за вас нашата картина с диаманти ще ви помогне да се освободите от стреса, повишаване на настроението.за да можете да се насладите на създаването на изискан модел с диаманти. ? Искрящи диаманти : нашите кристали с пълна сверловкой имат силно третото измерение; перфектната комбинация от цветове, ярко изображение с диамант рисувани. много е идеално за декорация на стените на хола никога не выцветет, ще имате усещането за потапяне. ? Какъв подарък бихте искали да представи : Продуктът е ръчна изработка с рисувани скъпоценни камъни подходящ за възрастни, начинаещи артисти, любители на рисуване. боядисване с диаманти и ще се превърне в идеален подарък за вашите деца, семейство, приятели и колеги. ?Искате да знаете, защо сме различни : Разликата между dylan's cabin и конвенционалните продукти на пазара е в това, че диамантена смола и платно са внимателно подбрани.Има и много професионални инструменти и елегантни и уникални подаръчни кутии. ? Гаранция за качество : Моля, бъдете сигурни, че, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви недоволство нашите комплекти диамант на картини за възрастни и деца, ние ще ги гарантирана замяна или връщане.Трябва да си купя сега, моля, посетете нашия магазин и си изберете от други продукти за бродерия. Любителите на diy ни избират по причина, че у нас 30% повече диаманти, отколкото при други. Нашите кристали с пълна сверловкой имат силно третото измерение, идеално се съчетават по цвят, рисуване ярки изображения.Какъв подарък бихте искали да направят? боядисване с диаманти - идеалният подарък. Много професионални инструменти и елегантни и уникални подаръчни кутии.100% удовлетворение, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси. "Dylan's cabin" - професионална художествена компания за производство на диаманти живопис.От основаването си преди 15 години, компанията се придържа към основната концепция на качествени и ориентирани към клиента. ?Dylan's cabin? Планински кристал Full Пробийте има свой собствен уникален стил, дизайн и формирането на тези уникални стилове е тясно свързана с културата на марката и история на марката.

R

Продукти в категория