.

.

фоторамка Бяла Метална Рамка за снимки 30х40 40x50 см Стенен Художествени Плакати Платно Рамки за Картини за Галерията Модерна Всекидневна Начало Декор (Цвят: черен ра?

фоторамка Бяла Метална Рамка за снимки 30х40 40x50 см Стенен Художествени Плакати Платно Рамки за Картини за Галерията Модерна Всекидневна

BGN 1.00
Продукти

1 Здрава рамка от злато, алуминий за професионално вид, декорация от метална сплав е здрав по-от пластмаса, която придава на вашите снимки и пръстови първокласен външен вид. Небьющееся плексиглас кристално чисто и лесно за почистване, както на акриловом прозорец се показват произведенията си.Разпадането е по-трудно, отколкото на стъкло и по-безопасно да бъдат окачени на стената. 2 вградени куката за портрет или альбомного дисплей, рамки за снимки могат да бъдат окачени вертикално или хоризонтално.Поставете няколко парчета в различни посоки, за да се създаде характерна стената. Влага задната част на кутията лесно се отваря въртяща се закопчалка, просто завъртете езика и отворете защитната лента, за да поставите вашите снимки в рамка. нашата фирма ви гарантира качество на продуктите, като същевременно осигурява скорост, ако имате някакви съмнения, можете да се свържете с нас чрез, ние ще ви предоставим най-искрено обслужване. Здрава рамка от злато, алуминий за професионално вид, декорация от метална сплав е здрав по-от пластмаса, която придава на вашите снимки и пръстови първокласен външен вид. Небьющееся плексиглас кристално чисто и лесно за почистване, както на акриловом прозорец се показват произведенията си.Разпадането е по-трудно, отколкото на стъкло и по-безопасно да бъдат окачени на стената. 2 вградени куката за портрет или альбомного дисплей, рамки за снимки могат да бъдат окачени вертикално или хоризонтално.Поставете няколко парчета в различни посоки, за да се създаде характерна стената. Влага задната част на кутията лесно се отваря въртяща се закопчалка, просто завъртете езика и отворете защитната лента, за да поставите вашите снимки в рамка. нашата фирма ви гарантира качество на продуктите, като същевременно осигурява скорост, ако имате някакви съмнения, можете да се свържете с нас чрез, ние ще ви предоставим най-искрено обслужване.Цвят : черен, бял, златен Размери : 15x20 cm (6x8 инча), 21x30 см (формат А4), 30х40 см (12x16 инча), 40x50 см (16x20 см) Материал : алуминиева рамка2 вградена кука за портрет или альбомного дисплей, окачени рамки за снимки вертикално или хоризонтално.Инсталиране на няколко в различни посоки, за да се създаде функционална влагостойкую задния панел, с лесно с превръщането на замъка.

R

Продукти в категория