.

.

Подложки за зона, Нескользящий Подложка за проследяването стъпки пълзи, Подложка за спане, Игрална подложка, 85 см, Мек На Допир Памук Подложка за пода, Интериор на д?

Подложки за зона, Нескользящий Подложка за проследяването стъпки пълзи, Подложка за спане, Игрална подложка, 85 см, Мек На Допир Памук

BGN 1.33
Продукти

Изработен е от висококачествен памук, тънка, но мека и топла, ще се превърне в прекрасно украшение за вашата детска стая и ще позволи на вашето дете да се насладите на играта в студено време Размер : диаметър 85 см, дебелина 1,5 вижте Нашия детски подложка за игри стая ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, имен ден, Ден на благодарността, Коледа или на празник за всяко дете!.Подходящ за всички сезони.Може да се използва като игра на килима, на килима, бебешка подложка за проследяването стъпки пълзи, одеяло за количка, одеало за кондициониране на въздуха.Благодарим ви за покупката на нашия килим, който ще се превърне в чудесна украса за вашия дом.Стилен мат се вписва добре като декоративен подложка на всяка концепция за интериора,e.като подложка за легло в спалнята.Мека повърхност придава на всяка стая разполага с уютна атмосфера, осигурява приятно усещане на движение.Краката погрузятся в приятен мек килим.Характеристики : 1. Мек и топъл : много дебел 1,5 виж Отпуснете краката си в уютния черга, согрейте ги в студено време. Чудесно за всички бегачи бос. подходящ за деца и кучета, нетоксичен и гипоаллергенен4. удобен и полезен, подходящ за всеки помещения5. Чистота и грижа : Прах и мръсотия от повърхността лесно се отстраняват.Моля, опитайте се да се пере на ръка или с чисти, това е най-удобният начин с минимални усилия.Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване и, моля, оставяйте една малка разлика в цвета се дължи на друга камера или осветление.

R

Продукти в категория