.

.

Andoer 54-инчов Селфи-нож, Сгъваем Държач за статив от Алуминиева Сплав с Подвижна Настолен Статив, стойка за телефон, Адаптер за монтиране на Спортни камери, Дистанцио?

Andoer 54-инчов Селфи-нож, Сгъваем Държач за статив от Алуминиева Сплав с Подвижна Настолен Статив, стойка за телефон, Адаптер

BGN 14.73
Продукти

【Селфи-нож и мини-статив 2-в-1】 Купуват този прибиращ комплект селфи-нож + подвижни мини-статив, вие не само ще можете да правите селфи с голяма гъвкавост, но и ще можете да правите снимки / запис на видеоклипове с отлична стабилност, освобождавайки ръцете сиИдеален за селфи, групови снимки, видеоблогов, подкаст, видео на живо, онлайн чатове и т. 【54-инчов напълно прибиращ се селфи-стик】 С помощта на мини-статив селфи-стик е възможно напълно да се удължи до 54 инча, което позволява разширяване на обхвата на снимане и улови повече усмихнати лица и красива природа.Телескопични и портативна конструкция го прави подходящ за пътувания, спорт, къмпинг, семейни събирания и така нататък. 【Издръжлив мини настолен статив】 Изработен от здрава алуминиева сплав, плюс нескользящие гумени крачета, мини-статив осигурява по-голяма сигурност и надеждност на вашите устройства.Дължина в сгънат вид е само 18,5 см, което го прави по-лесен за носене. 【Широка съвместимост】 Универсална конструкция с винт 1/4 инча, статив, за селфи-стик е съвместим с цифров фотоапарат, беззеркальной камера, екшън-камера и повечето смартфони, идва с притежателя на телефона и адаптер за прикрепване на спортна камера. 【Безжичен отдалечен затвор за смартфон】Отдалечен затвор е съвместима с смартфони, базирани на i OS и Android.Не е нужно приложение, незабавно безжична връзка БТ, лекота на управлението и освобождаването на ръце, за да уловим незабравими моменти в живота си. 【Селфи-нож и мини-статив 2-в-1】 Купуват този прибиращ комплект селфи-нож + подвижни мини-статив, вие не само ще можете да правите селфи с голяма гъвкавост, но и ще можете да правите снимки / запис на видеоклипове с отлична стабилност, освобождавайки ръцете си.Идеален за селфи, групови снимки, видеоблогов, подкаст, видео на живо, онлайн чатове и т. 【54-инчов напълно прибиращ се селфи-стик】 С помощта на мини-статив селфи-стик е възможно напълно да се удължи до 54 инча, което позволява разширяване на обхвата на снимане и улови повече усмихнати лица и красива природа.Телескопични и портативна конструкция го прави подходящ за пътувания, спорт, къмпинг, семейни събирания и така нататък. 【Издръжлив мини настолен статив】 Изработен от здрава алуминиева сплав, плюс нескользящие гумени крачета, мини-статив осигурява по-голяма сигурност и надеждност на вашите устройства.

R

Продукти в категория