.

.

Усилвател на мобилен телефон Amazboost за дома в Комплект с усилвател на сигнала мобилен телефон, Сервоусилвател на мобилен оператор за пренос на данни 3G / 4G / 5G LTE върху ?

Усилвател на мобилен телефон Amazboost за дома в Комплект с усилвател на сигнала мобилен телефон, Сервоусилвател на мобилен оператор

BGN 84.99
Продукти

ПОДОБРЕН сигнал на мобилен телефон : мобилен усилвател на телефон Amazboost за дома и офиса подобрява преноса на глас, данни, сигнали за 2 G, 3 G и 4 G LTE, готов за работа в 5 GМаксимално покритие до 2500 кв. фута (забележка : обхватът на покритието зависи от нивото на сигнала на открито : 1-2 бара (-100 dbm) ~ 400 кв. метра, 3-4 бара (-90 dbm) ~ 1300 кв. фута, 5 бара (-80 dbm) ~ 2500 кв. НАДЕЖДНА съвместимост : Поддържа всички оператори в САЩ, включително : Verizon, AT & T, Sprint, T-Mobile, U. Cellular и други.Подходяща за всички устройства, които използват SIM картата : i Phone, телефон с Android, i Pad и други.Честотен обхват на подкрепа : 12,13,17,5,25,2,4. Най-ДОБРОТО използване на мобилен телефон : най-входящия сигнал може да ви спести повече мощност на изхода на вашия мобилен телефон, при запазване на най-доброто качество на работа в мрежа.Няма повече въздействието на електромагнитните лъчения върху организма.Освен това, по-високо качество на сигнала намалява консумацията на енергия, което може да увеличи времето на автономна работа на телефон в режим на готовност за още 2 часа.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : лесно се инсталира.Просто следвайте инструкциите в ръководството за потребителя на устройството, регулиране на външната антена и поставете усилвател на мобилен оператор там, където вие искате.Пълната инсталация може да се извърши от един човек за половин час.Автоматично регулиране на коефициента на усилване на системата и нивото на мощност след инсталация за получаване на оптимален резултат.Подходящ за малък дом, денонощния магазин, покриви дом, офис, магазин, сграда, склад, апартамент, магазин или работилница и т., е ОДОБРЕН от FCC : Усилвател на сигнала мобилен телефон отговаря на изискванията на приложимите стандарти.Идентификатор на сертификат за идентификация на FCC : A7 V-SR75702001 . 3-годишната гаранция на производителя, ако имате някакви въпроси или притеснения, когато инсталирате или експлоатацията на вашия усилвател мобилен телефон, заповядайте, моля, свържете се с нас.Намерете своя кула клетъчна комуникация наблизо!Ето препоръчва уебсайт на трета страна.Използвайте го, за да намерите най-близката кула на мобилен оператор : www.Намерете показания стока и номер на диапазона на вашия телефон.

R

Продукти в категория