.

.

Zyx Стенни полк Стенни полк, Ретро Вино Кабинет В Индустриалния Стил, монтиран на стената Ресторант, Бар, Хол, Изкован Маркуч, Стойка за Червено Вино (Размер: 100x150 см)

Zyx Стенни полк Стенни полк, Ретро Вино Кабинет В Индустриалния Стил, монтиран на стената Ресторант, Бар, Хол, Изкован Маркуч, Стойка

BGN 1.67
Продукти

★ Спестяване на пространство : максимално увеличете пространството, без да заема при това, нито един квадратен фут - намалете бъркотия в компактни пространства и подчертайте своя декоративен ефект, като предлага уникални решения за рафтове в студиото на всеки стил, колежанско общежитие и т ★ са подбрани поставка за изложбата на стоки : Проста плаващ рама, изработена от плътен дървена дъска и метална скоба, много подходящ за демонстрации и запазване на колекционерска стойност, по-малки растения, плюшени играчки и т. ★ Лесна инсталация : Нашият декоративен перваз за съхранение на по-дълготраен, отколкото други продукти от същия тип, ние предлагаме на всички монтажни принадлежности. ★ Многофункционален : инсталирани в спалнята или банята за поставяне на козметични средства / средства за коса, трофеи и награди, край камината, се използва в кухнята, за съхранение на подправки и консерви. ★ Полици за съхранение на малки предмети : напълно използвайте празно място върху дъската, за да създадете топло семейно пространство за съхранение на вашите снимки, книги и други малки предмети.Или използвайте го в мръсни място в спалнята, банята, кухнята и т., идеален за почистване на плотове. ★ Спестяване на пространство : максимално увеличете пространството, без да заема при това, нито един квадратен фут - намалете бъркотия в компактни пространства и подчертайте своя декоративен ефект, като предлага уникални решения за рафтове в студиото на всеки стил, колежанско общежитие и т. ★ са подбрани поставка за изложбата на стоки : Проста плаващ рама, изработена от плътен дървена дъска и метална скоба, много подходящ за демонстрации и запазване на колекционерска стойност, по-малки растения, плюшени играчки и т. ★ Лесна инсталация : Нашият декоративен перваз за съхранение на по-дълготраен, отколкото други продукти от същия тип, ние предлагаме на всички монтажни принадлежности. ★ Многофункционален : инсталирани в спалнята или банята за поставяне на козметични средства / средства за коса, трофеи и награди, край камината, се използва в кухнята, за съхранение на подправки и консерви. ★ Полици за съхранение на малки предмети : напълно използвайте празно място върху дъската, за да създадете топло семейно пространство за съхранение на вашите снимки, книги и други малки предмети.Или използвайте го в мръсни място в спалнята, банята, кухнята и т., идеален за почистване на плотове.

R

Продукти в категория