.

.

Outanaya 1 бр. Коледни Светлини Украса от Парченца Дърво Коледна Украса Коледна Дървена Табела лека нощ Дървена Декорация на Работния Плот Коледна Украса Пластмасова, ?

Outanaya 1 бр. Коледни Светлини Украса от Парченца Дърво Коледна Украса Коледна Дървена Табела лека нощ Дървена Декорация на Работния

BGN 2.67
Продукти

Свободно стояща плоча с деколте : -Ергономичен дизайн на лого Коледа tabletop е лесен и практиченПодпори за парти : Изработен е от материал, който има и красив.Букви led табели : рекламни Предмети в атмосферата.Форма на коледно букви, която създава коледна атмосфера.Лека нощ за деца : Лесен за инсталиране.Можете да поставите светлина навсякъде, където пожелаете.Коледна маса знак : -Коледно лого за работния плот във форма на коледно букви, проектиран, за да създаде коледна атмосфера.Свободно стояща плоча с деколте : -Ергономичен дизайн на лого Коледа tabletop е лесен и практичен.Подпори за парти : Изработен е от материал, който има и красив.Букви led табели : рекламни Предмети в атмосферата.Форма на коледно букви, която създава коледна атмосфера.Лека нощ за деца : Лесен за инсталиране.Можете да поставите светлина навсякъде, където пожелаете.Коледна маса знак : -Коледно лого за работния плот във форма на коледно букви, проектиран, за да създаде коледна атмосфера.Осъществяване на Списък 1 х Коледна лампа за декорация Характеристики и качество за трайни използване на Коледни подаръци. -Размер : Около 40x15x5,5 см/15,hp 72x6,09x2,16 инча Коледен лека нощ. - Цвят : Цветно бижу за Коледа. - Материал : Пластмаса, чиято декоративна украса от дърво. - Топла светлина реже очите, безопасни и красиви дървени коледни стикери. - подарък за приятелите и семейството си, те ще бъдат възхитени от коледна украса за бродерия. - С дизайн на лампата може да бъде като декорация на дома, така и дървени коледни надписи с нощно осветление. - Лесен за инсталиране.Можете да поставите лампа навсякъде, където имате нужда от led букви за обозначение.Информация за стоки, чиято Декоративна украса на работния плот, Изработени от висококачествен материал, издръжлив и практично.Лампа на батерии в шикозен стил, може да бъде не само източник на светлина, но и чудесна украса.Коледна лампа във формата на буквата на КОЛЕДА, проектиран, за да създаде коледна атмосфера. стои дървен отвор Нашият продукт-коледна лека нощ. коледни изделия за декорация на всекидневна, баня, спалня.

R

Продукти в категория