.

.

Автоматичен прекъсвач остатъчен ток YCB9NL-40 230 В RCBO MCB 30 ma със защита от претоварване работен ток и късо съединение (Цвят: N 1P, размер: 20A)

Автоматичен прекъсвач остатъчен ток YCB9NL-40 230 В RCBO MCB 30 ma със защита от претоварване работен ток и късо съединение (Цвят: N

BGN 16.29
Продукти

Тип : YCB9 NL-40 Технически характеристики : Номинален ток : 6/10/16/20/25/32/40 А; Име на продукта : Миниатюрен автоматичен прекъсвач за постоянен ток.Използва се за управление на захранването от батерията към инвертору в самостоятелна слънчева система.Той е идеален за прекъсване на захранването или действа като защита срещу късо съединение за контролер на заряд.Използва се за защита на линията от претоварване и късо съединение; лесен и удобен за използване.Бързото затваряне за осигуряване на работа с товара и удължаване на срока на служба.Приложение : Миниатюрни автоматични прекъсвачи се използват в системи за електрозахранване на слънчеви панели, хибридни системи за слънчева и вятърна енергия и т. В жилищни сгради.Тип : YCB9 NL-40 Технически характеристики : Номинален ток : 6/10/16/20/25/32/40 А;. Име на продукта : Миниатюрен автоматичен прекъсвач за постоянен ток.Използва се за управление на захранването от батерията към инвертору в самостоятелна слънчева система.Той е идеален за прекъсване на захранването или действа като защита срещу късо съединение за контролер на заряд.Използва се за защита на линията от претоварване и късо съединение; лесен и удобен за използване.Бързото затваряне за осигуряване на работа с товара и удължаване на срока на служба.Приложение : Миниатюрни автоматични прекъсвачи се използват в системи за електрозахранване на слънчеви панели, хибридни системи за слънчева и вятърна енергия и т. В жилищни сгради.Описаниетип : YCB9 NL-40название на продукта : 18 мм RCBOIn (A) : 6,10,16,20,25,32,40 на Полюсите : 1 P + Nчувствительность : 30 M Честотна лента : 6c Кривата на улавяне : криви B и C Стандарт : IEC/ EN 61009-1сертификат : CE, EACGeneral1.Защита от претоварване и токове на късо съединение. Защита от въздействието на синусоидална променливи токове съединение на земята. Защита от косвените контакти и допълнителна защита срещу пряк контакт. Защита срещу опасност от пожар, причинен от повреда на изолация. Използва се в жилищни сгради. В зависимост от вида на миг на прекъсване, се класифицира, както следва : тип B (3-5) - инчов, тип C (5-10) см. Характеристика на продукта.

R

Продукти в категория