.

.

Универсален включете щепсела на захранването Miady със заземяване за тежки условия на работа, лесно отсоединяемый, Разменени с щепсел NEMA 6-30P / 6-50P, с посочване на ETL, жъ?

Универсален включете щепсела на захранването Miady със заземяване за тежки условия на работа, лесно отсоединяемый, Разменени с щепсел

BGN 1.33
Продукти

【Сертифициране】, включена в списъка на ETL, тежкотоварни универсална вилица за хранене с удобна конструкция я изключите 30/50 Усилвател, 125/250 Волта. 【Висококачествени МАТЕРИАЛИ】 Корпуса на щепсела е изработен от здрава термопластични, предназначен за години интензивно използване, терминали, снабдени прижимными плочи за защита на кабели от износване и ерозия. 【Обхват на свързване】 на Устройството е кабелът AWG № 10 - № 6. 【Със сменяеми остриета】 Универсален щепсел включва нож за 30-амперных, така и за 50-амперных конфигурации, може свободно да превключвате в съответствие с изискванията. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 лесно да го изключвате вилица за хранене със сменяеми остриета (30/50 ампера).Ние предлагаме приятелска подкрепа на клиентите 24 * 7, а също така помагаме на нашите продукти в рамките на 18 месеца.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория