.

.

Гъба За баня Beavorty, Детска Гъба, Детска Гъба, Гъба за баня за деца, Целлюлозная Гъба За Баня, Отшелушивающая Гъба За Тяло, Скрубер За Къпане, Гъба За къпане, Гъба За поч?

Гъба За баня Beavorty, Детска Гъба, Детска Гъба, Гъба за баня за деца, Целлюлозная Гъба За Баня, Отшелушивающая Гъба За Тяло,

BGN 1.00
Продукти

Детско кърпи : С по-висока почистване на лента, тя може да е за изчистване на организма на детето и да донесе добро усещане от употребаГъба за душ за жени : Специално разработени, с каишка, те могат лесно да се закача на кука за лесно съхранение и сушене.Хавлии за баня за възрастни : Преносими и леки.Удобни за поставяне в чанта и тя е подходяща за пътуване.Почистваща гъба за лице : Предназначени за предотвратяване на царапания на кожата, ноктите, като същевременно осигурява мека масажното стимулация.Спондж основната коняк : Дълбоко и бързо ексфолиране за премахване на мъртвата кожа и отшелушивающая гъба за тяло за деца, възрастни хора и възрастни, без измиване на тялото.Списък на опаковки, 3 × Гъба за баня Характеристики -Материал : отшелушивающая гъба за тяло от PVA -Тя помага на кожата и масажи за тяло, подобрява циркулацията на кръвта, както и безопасна и удобна за използване за почистване на детската чистач. -Имат по-силна очищающей способност, тя е идеално почиства тялото на детето и дава усещане за ползите от използването на детска гъба за къпане. -Лесно се нанасят по тялото, спестява време и усилия, много е подходящ за ежедневно дълбоко почистване на тялото домашна гъба за къпане. -Тя може лесно да се затвори, тъй като той има подвесная въже, на която удобно и лесно да се съхранява детска гъба за къпане. -Не е нужно да се притеснявате за своите нокти или чувствителна детска кожа.Вземете един и да започне да се къпе детската гъба за душ.Описаниетовара кърпа Супер нежна гъба за чувствителна детска кожа.Гъба за вана за деца се отстраняват прах, което позволява на вашите деца да прекарат дълбоко почистване и се насладите на удобен къпане. хоп-отшелушиватель за тялото е Изработен от висококачествен материал, тя е безопасна, няма мирис, не причинява вреда, подходящ за деца и кожата.

R

Продукти в категория