.

.

Винтажное Украса Банер за Великден Партита-Щастливи Великденски Аксесоари Традиционния Заек в Ретро Стил, Виктория, Подвесная Венец от Овесени Ядки, Украса за Кам?

Винтажное Украса Банер за Великден Партита-Щастливи Великденски Аксесоари Традиционния Заек в Ретро Стил, Виктория, Подвесная Венец

BGN 6.23
Продукти

?【РЕТРО великден банер】 Ние сме разработили банер за великден парти, в ретро стил с размер 7,2 х 5,3 инча той е идеален за пролетта и деня на ядящия, а също така може да привлече вниманието на хората ?【КАЧЕСТВО】 Здрав ретро банер е изработена от бял картон, който има малко тегло и много ясна печат.Ние предлагаме на резби достатъчна дължина, за да дръпнете връзките на отвора на всички картички и да се получи перфектното бижу за ден на Великден. ?【РЕТРО ДИЗАЙН】 банери в ретро стил, Виктория ви предоставят повече възможности за вашия великден партита. ретро заек и яйце означава, че ще изглеждате по нов начин и се движи към по-добро бъдеще. ?【НАНЕСЕТЕ върху】 е Подходящ за вътрешна и външна украса великден партита.Например, стени, камина, десертни маси, прозорци и т. Това също е добър избор като фон за снимки. ?【УСЛУГИ】 Нашата цел - вашето удовлетворение.Ние предлагаме персонализирани ваканционни продукти и задоволително обслужване.Ако имате някакво оплакване, моля, свържете се директно с нас.Ние ще реши този проблем за вас. ?【РЕТРО великден банер】 Ние сме разработили банер за великден парти, в ретро стил с размер 7,2 х 5,3 инча той е идеален за пролетта и деня на ядящия, а също така може да привлече вниманието на хората. ?【КАЧЕСТВО】 Здрав ретро банер е изработена от бял картон, който има малко тегло и много ясна печат.Ние предлагаме на резби достатъчна дължина, за да дръпнете връзките на отвора на всички картички и да се получи перфектното бижу за ден на Великден. ?【РЕТРО ДИЗАЙН】 банери в ретро стил, Виктория ви предоставят повече възможности за вашия великден партита. ретро заек и яйце означава, че ще изглеждате по нов начин и се движи към по-добро бъдеще. ?【НАНЕСЕТЕ върху】 е Подходящ за вътрешна и външна украса великден партита.Например, стени, камина, десертни маси, прозорци и т. Това също е добър избор като фон за снимки. ?【УСЛУГИ】 Нашата цел - вашето удовлетворение.Ние предлагаме персонализирани ваканционни продукти и задоволително обслужване.Ако имате някакво оплакване, моля, свържете се директно с нас.Ние ще реши този проблем за вас.

R

Продукти в категория