.

.

Английска сол за вана Olivia Care с пъпки на роза – Лечебна, облекчава стреса и отпуска мускулите. Ексфолиращ, Тонизиращи, Успокояващи и заживляющий | С натурални Етерич?

Английска сол за вана Olivia Care с пъпки на роза – Лечебна, облекчава стреса и отпуска мускулите. Ексфолиращ, Тонизиращи,

BGN 7.92
Продукти

✅ С АНГЛИЙСКА СОЛ и ЕТЕРИЧНО МАСЛО от РОЗИ : Нашата лечебна сол за вана, обогатена с чисто етерично масло от роза и с пъпки от рози, настройва на романтична настроениеПъпки от роза притежава много полезни свойства за кожата, които да придадат на кожата блясък и подмладяване на кожата.Нашата специална смес ще ви е релаксиращи тръпката от бани, които премахват всяко напрежение.Добавете тази сол за вана в своята баня за романтични усещания. ✅ НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНА : Сол за вана Olivia Care е изработена от 100% натурални съставки.Подходящ за всички типове кожа, а именно за акне, Мазна и чувствителна кожа. ✅ ОТПУСНЕТЕ се и освободете се от СТРЕСА : Това е идеалното решение, което ще помогне да се отпуснете и да се успокои след дълъг ден и ще помогне за намаляване на стреса.Това подобрява настроението и дава необходимата хранене на организма.Това също помага за облекчаване на болки в тялото. ✅ ПОЧИСТВА, ЕКСФОЛИРА и ОВЛАЖНЯВА : Това е идеалната сол за вана за детоксикация на организма.Това помага на кожата отшелушиваться и извежда токсините от всякакви замърсявания на кожата.Освен това, той се връща на кожата си хидратира и подмладява я. ✅ БЕЗ ЖЕСТОКОСТ И ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ : Продукт, никога не тестировался на животните.В него няма ГМО и парабени, фталатов, алкохол и други вредни химически вещества.Той напълно е направен, е изложен на тройному раздробяване и произведени в Съединените Щати.Нашата лечебна сол за вана, обогатена с чисто етерично масло от роза и пъпки, настройва на романтична настроение.Пъпки от роза притежава много полезни свойства за кожата, които да придадат на кожата блясък и подмладяване на кожата.Нашата специална смес ще ви е релаксиращи тръпката от бани, които премахват всяко напрежение.Добавете тази сол за вана в своята баня за романтични усещания.Просто добавете няколко свещи и voila!.

R

Продукти в категория