.

.

GALPADA 3 бр. шапки с Банан, Щипки за Коса, Щипки за Коса, за Жени, Къдрава Щипки за Коса, Кръгла Бананова Шнола За Коса, Голяма Цветна Шнола За Коса, Банан Шнола За Коса, Ве?

GALPADA 3 бр. шапки с Банан, Щипки за Коса, Щипки за Коса, за Жени, Къдрава Щипки за Коса, Кръгла Бананова Шнола За Коса, Голяма Цветна

BGN 5.52
Продукти

Фиби за коса с бантиком : ще блесне на парти, когато сложите тези щипки за косаЛък-банан за коса : Те са изключително елегантно изглеждат при изрядно производство.Шнола за коса "Бананова рибка" : Свеж фигура и ярък цвят ви придават ефектен външен вид.Фиба за коса във формата на половинки светлина : Благодарение на дизайна с печатни модел, те са по-привлекателни в тълпата.Прическа с Голям Нос : Модерен модел и ярки цветове придават ви поразителен вид.Пратката включва 3 х фиби за коса Характеристики - Модерен модел и ярки цветове, ви правят лъчезарна дама-карфица. - Подходящ за повечето жени, дами и момичета, за да се носи с по-привлекателна бляскавите кръгла заколкой за коса. - Те са изключително елегантно изглеждат благодарение на заколкам за коса перфектно качество на изработка, за бантов. - Цвят : розово, жълто, синьо скоба за челюстите на заколке. - Благодарение на дизайна с печатни модел, е по-привлекателен в тълпата бананови фиби за коса за жени. - Най-лесният и практичен дизайн и лекота на използване.Вие ще бъдете по-привлекателни след носенето на стандартна фиби длягребня-банан. -Размер : Около 15,00 X14,00 X1,00 см/5,89 X5,50 X0,39 инча, нокът за коса с бантиком. - Материал : Сатен фиби за коса за жени.Информация за товарахбанана-шнола за коса, която се носи от жени или момичета, и прави женствена прическа-по-деликатна, добавяйки достатъчно елегантна атмосфера.Скоба за фиксиране на косата на Тези щипки за коса са изработени от материал.Стандартна шнола за гребен-банан Тези щипки за коса изискан дизайн са идеална алтернатива на други седалище уборам.

R

Продукти в категория