.

.

Филийки Оваста, Венец, Молитва, Изискан Мъниста, Дървени Стенни декорации, Орнаменти от Висящи Звездни мъниста, Патриотични Теми, Подарък за празник, Окачване, Джуд?

Филийки Оваста, Венец, Молитва, Изискан Мъниста, Дървени Стенни декорации, Орнаменти от Висящи Звездни мъниста, Патриотични Теми, Подарък

BGN 10.31
Продукти

Дървени декорации за Деня на независимостта : Уникален дизайн с изящни детайли, което ги прави привлекателни и очарователниДървени топчета-пискюл : Изработени от висококачествени материали, може да бъдат използвани отново и отново.Бижута от дървени мъниста в : могат да се прилагат като украса на камината, могат да бъдат обесени на дръжки на врати, стълбища, прозорци, стени и т. Бележки от дърво за бродерия : Това е красива декорация за партита в чест на Деня на независимостта и чудесен избор за празничните подаръци. Парчета дърво, на 4-ти юли : сладък подарък за любимия човек, приятелите, семейството си или работници и т. Дървени декорации за Деня на независимостта : Уникален дизайн с изящни детайли, което ги прави привлекателни и очарователни.Дървени топчета-пискюл : Изработени от висококачествени материали, може да бъдат използвани отново и отново.Бижута от дървени мъниста в : могат да се прилагат като украса на камината, могат да бъдат обесени на дръжки на врати, стълбища, прозорци, стени и т. Бележки от дърво за бродерия : Това е красива декорация за партита в чест на Деня на независимостта и чудесен избор за празничните подаръци. Парчета дърво, на 4-ти юли : сладък подарък за любимия човек, приятелите, семейството си или на работниците и т. Списък на пакетите 5 x Подвесокхарактеристики -Прецизионно шийн finish, гладки и кръгли, не разтърсващи ръцете, могат да бъдат безопасно използвани за украса от мъниста с флага на сащ.-Материал : дървени топчета, окачване от веревочных мъниста - В атмосфера на Деня на независимостта на САЩ тя също перфектно се съчетава с други аксесоари, чрез създаване на различни форми по желание подарък за парти на 4-ти юли.-Размер : 20,00 X1,60 X1,60 см / 7,86 X0,63 X0 дървени декорации за деня на независимостта.- украса за патриотични хартата от дърво със собствените си ръце.- Може да се използва като домашна украса, на гоблени в килера, украса за спални, etc.to с Дървена патриотичен Окачен Украшение.-Цвят : Боядисана дървена венец от перли с пискюл - Венец от перли с пискюл се съчетава с мъниста, че много дизайнерски и богато в селски стил. Венец от перли на 4 юли.Описание на продукта 4 юли дървени филийки, Той е лек, лесно можете да го закачите на стената, прозореца или на други места, които искате да украсите.

R

Продукти в категория