.

.

LINXUXIE Елегантни Щипки за Коса, за жени и Момичета, Модерни Блестящи Кристали, Щипки за Коса, Цвете Родословни, Аксесоари за Коса (Розова и черна пеперуда)

LINXUXIE Елегантни Щипки за Коса, за жени и Момичета, Модерни Блестящи Кристали, Щипки за Коса, Цвете Родословни, Аксесоари за Коса (Розова

BGN 1.67
Продукти

?Елегантен и ретро дизайн? : като украса се използват кристали, както и бижута на повърхността изпълнени в техниката на геометрична кройка, а след това изкуствено полирани (дори и венчелистчета на всяко цвете, на повърхността), така че, аксесоари за коса ще блесне като кристалиНека нашите фиби за коса ще ви чар и засияют, като кристали. ? Избирайте качествени материали? : Произведени от с сплав - добра твърдост, добра издръжливост, лесно се деформира, трайни и не изчезват.Скоба от сплав държи здраво косата и в същото време удобно за носене, и той не ще дръпне косата. ? Комплектът включва? : Вие ще получите две щипки за коса различни цветове.Идеалният аксесоар за вашата прическа и дрехи за различни поводи.Ще ви бъде по-луксозна и елегантна във всеки случай.Различни цветови комбинации могат да отговарят на вашите различни индивидуални потребности. "Идеален избор за подарък" : дайте изискани и невероятни подаръци на своите приятели, гаджета, приятелки и майки за Коледа, рожден ден, годишнина, Свети Валентин и Деня на майката. "Обслужване на клиенти" : Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти качествени продукти и услуги.Ако по някаква причина смятате, че нашите продукти не са подходящи, моля, незабавно се свържете с нас.Ние ще решим проблема вместо вас или ще ви предоставим услуга за връщане на пари, моля, бъдете сигурни за закупуване.

R

Продукти в категория