.

.

Комплект Чаши за Смесване Маски за лице + 50 бр. Памучни дискове, Пластмаса 6 в 1-Комплект инструменти за Смесване Маски ръцете Си с Чаша за Маска, Шпатула, Мерным чаша ?

Комплект Чаши за Смесване Маски за лице + 50 бр. Памучни дискове, Пластмаса 6 в 1-Комплект инструменти за Смесване Маски

BGN 2.00
Продукти

Какво ще получите : 1x купа за маски за лице, 1x лопаточка-стик, 1 x четка за маска, 3x мерителна лъжичка, 50 бр памучни дискове.Комплект купи за смесване маски за лице ще задоволи вашите нужди при производството на маски, маски за лице с ръцете си.Материал : изработен е от пластмаса, който е лек, издръжлив и гъвкав за използване.той може да бъде многократна употреба и лесни за почистване.Този инструмент за маски за лице малка, лесно можете да го носите със себе си по време на пътуване, идеално за домашно маска за коса или лице.Можете да използвате тези памучни дискове за отстраняване на грима от устните и очите или за грижа за кожата и влажен компрес. мерителна лъжичка 3x е на 2,5 г / 5 г / 15 г, че прави си маска с ръцете си по-точна. Пискюл за маска е идеална за нанасяне на маски, се нанася по-равномерно, подходящ за нанасяне на глинена маска или серум-за почистване на очи. ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, благодаря ви, че сте наш клиент!.Материал : изработен е от пластмаса.Какво ще получите : 1x купа за маски за лице, 1x лопаточка-стик, 1 x четка за маска, 3x мерителна лъжичка, 50 бр. памучни дискове. Можете да използвате тези памучни дискове за отстраняване на грима от устните и очите или за грижа за кожата и влажен компрес. -Този инструмент за маски за лице малка, лесно можете да го носите със себе си по време на пътуване, идеално за домашно маска за коса или лице. -3 мерителни лъжички в 2,5 г/5 г/15 г, че прави си маска с ръцете си по-точна. пискюл за маска е идеална за нанасяне на маски, се нанася по-равномерно, подходящ за нанасяне на глинена маска или серум-за почистване на очи. Моля, сравнете с хората около вас стоки, потвърдете размер преди покупка, благодаря! 2. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, свържете се с нас, първо, ако искате да поставите голяма поръчка.Освен това, ние ще получим по-голяма отстъпка от куриерска фирма, ако сумата на вашата поръчка ще бъде голям. Вие ще получите пазаруване без риск, ако имате някакви проблеми с покупка или качество, моля, свържете се с нас, без колебание, и ние гарантираме 100% връщане на парите, ще ви дадем задоволително решение, благодаря ви, че сте наш клиент! .

R

Продукти в категория