.

.

20/60/100 г Пептидного лифтингового гел за очи Axoeye Renew,Пептидного лифтингового гел за очи OPENEYES Събудете, Крем за очи с тъмни кръгове, Магически крем за очи 28 секунди за п?

20/60/100 г Пептидного лифтингового гел за очи Axoeye Renew,Пептидного лифтингового гел за очи OPENEYES Събудете, Крем за очи

BGN 2.00
Продукти

【Пептид лифтинг-гел за очи Axoeye Renew】 е Богат на множество изправяне факториЩе изчезнат пачи крак и ще се подобри състоянието на кожата.Намаляване на бръчките и подуване под очите, да се върне еластичността и прозрачността на кожата около очите. 【Пептид лифтинг-гел за очи】 Дълбоко възстановяващ, антиоксидантно и хидратиращо.Засилва подновяване на способността на кожата около очите и изглажда малки и сухи бръчки. 【Намаляване на Фините линии】Това помага да се предостави на кожата еластичен вид и се навлажни, за да се върне младостта.А благодарение на своята способност да произвежда колаген помага за намаляване появата на бръчки, петна, старчески петна!. 【Намаляване на тъмните кръгове, осветлите очите】На първо място тя е насочена към видими проблеми с кожата около контура на очите.Тази формула съдържа гиалуронат на натрий във висока концентрация.Намалява появата на видимите тъмни кръгове и подпухналостта на контура. 【Подходящ за всички типове кожа】 Премахва бръчките около очите, укрепва и овлажнява кожата, постепенно връщайки я на младостта.Премахване на сухота и грапавост, за да се намали загубата на влага от повърхността на кожата около очите.Технически характеристики на : Име на продукта : Axoeye Renew Пептид лифтинг-гел за очи Съдържание нето : 20 гр Съставка : Вода, глицерин Типове кожа : Подходящ за различни видове кожа. Запълва и изглажда кожата, незабавно восстанавливая и успокоява. Намалява подпухналостта и тъмните кръгове, ефективно изсветлява и стяга кожата. Възстановява и овлажнява едновременно намалява появата на фини линии и бръчки.Пакетът включва : 1/3/6 бр x Пептид стягащ гел за очи Axoeye Renew.

R

Продукти в категория