.

.

LLMSIX 300 БР Многоцветни характеристика на полиграфическото Игли, Мини-Хартия С характеристика на полиграфическото Игли за Производство на Метални Брэдов, Многоцвет?

LLMSIX 300 БР Многоцветни характеристика на полиграфическото Игли, Мини-Хартия С характеристика на полиграфическото Игли за Производство

BGN 0.67
Продукти

【Ценна опаковка】 : Вие ще получите 300 бр пастелни метални застежек брад и всеки болт с размер около 14 мм / 0,6 см в дължина и 8 мм /0,3 инча в диаметър, с заоблени глави.Тези метални ключодържатели добре опаковани в малък преносим пластмасов пакет. 【Висококачествени материали】 : Кръгли характеристика на полиграфическото щифтове, изработени от висококачествено желязо, леки и здрави, им е трудно да се прекъсне, гладка повърхност.Това може да ви гарантира дълъг експлоатационен живот. 【Няколко цвята】 : жълто, зелено, червено, розово, оранжево и синьо, 6 цвята, смесени на случаен принцип, за да задоволи вашите нужди в избора на цветове в процеса на ръчно изработени.Характеристика на полиграфическото игли са 6 цвята по избор, случаен цвят светъл и лесно выцвести. 【Модул за обучение】 : Кръгли характеристика на полиграфическото игли имат гладка повърхност, която не поцарапает детските ръце и е много безопасен.Можете да направите занаяти заедно с децата си, на децата да подобрят своите практически умения и да се направи връзката между родители и деца по-близо. 【Широко приложение】 : Мини-брейды за подвързване на хартия се използват широко в албуми за албуми, книги за подписи, поздравителни картички, пощенски картички, фотоальбомах, албум за автографи, цветни аксесоари, аксесоари, играчки и аксесоари за хартиени изделия и т. Характеристики на : - Iron материал има добра гъвкавост, така че малки метални скоби могат да се използват многократно.Ако не сте доволни от формата застежек, можете да няколко пъти се адаптират нея. -Метални кръгли характеристика на полиграфическото игли са подходящи за всички занаяти, от начинаещи до напреднали.Можете да го използвате за направата на висящи скоби-пръстени за детски занаяти. -Характеристика на полиграфическото игли са проектирани с самопроникающими топчета, които пронизват хартия и сигурно, държите я на място.Тези мини-клечки осигуряват ефективен начин за надеждно задържане на хартия на място.Спецификация : Име на продукта : характеристика на полиграфическото игли Материал : желязо Цветове : Жълто, зелено, червено, розово, оранжево, синьо Размер : 14x8 мм (0,6x0,3 инча) Приложими сцена : къща, офис Помещение включва : 300x разъемных игли Как да се използва 1.

R

Продукти в категория