.

.

CLGZS 10 Бр., Набор от Найлонови Четки за Рисуване за Коса, инструменти за Рисуване за Начинаещи Професионалисти, Студенти (Цвят: синьо)

CLGZS 10 Бр., Набор от Найлонови Четки за Рисуване за Коса, инструменти за Рисуване за Начинаещи Професионалисти, Студенти (Цвят:

BGN 111.99
Продукти

- Материал : найлон и дърво - Идеален за художници на всяко ниво - от деца и начинаещи до професионалисти. - Независимо от вашето ниво на професионалния опит или способности, този комплект четки за рисуване е идеално средство за начало. - Трябва само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и промяна на формата на върха на четката. - Удобен за пътуване и организация. - Материал : найлон и дърво. - Идеален за художници на всяко ниво - от деца и начинаещи до професионалисти. - Независимо от вашето ниво на професионалния опит или способности, този комплект четки за рисуване е идеално средство за начало. - Трябва само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и промяна на формата на върха на четката. - Удобен за пътуване и организация.Това 10шт професионални четки за рисуване, които са изработени от мек материал за по-здрава и дълготрайна употреба.Независимо от вашето ниво на професионалния опит или способности, този комплект четки за рисуване - добра първоначалния инструмент.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : найлон и дърво.- Размер : 19,7x1,5x1,3 см. - идеален за художници на всяко ниво - от деца и начинаещи до професионалисти.- Независимо от вашето ниво на професионалния опит или способности, този комплект четки за рисуване е идеално средство за начало.- Трябва само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и промяна на формата на върха на четката. - Удобен за пътуване и организация.- Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Опаковъчен лист : 10 х Найлон Художествена четка за коса.

R

Продукти в категория