.

.

TSUSF Ортопедичен Симулатор за рехабилитация на пръстите на Четката TSUSF за Пациенти с Гемиплегией, които са Претърпели Инсулт, Ортопедични Шина за Пръст върху Възгла?

TSUSF Ортопедичен Симулатор за рехабилитация на пръстите на Четката TSUSF за Пациенти с Гемиплегией, които са Претърпели Инсулт, Ортопедични

BGN 83.28
Продукти

★ БАНДАЖ за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на пръстите си : да се улесни възстановяването на пръстите с помощта на натяжной система на алуминиев конзолата, като държите пръстите на ръцете и китката в правилната позиция ★ РЕГУЛИРУЕМ размер И опъване : Използвайте разобранные нержавеющие гайки за регулиране на здравина и размери, подходящи за различни състояния на ръцете, могат да се обучават в палеца и китката от сериозен недостиг на здравина до незначителна чак до рехабилитация. ★ Висококачествен материал : изцяло от висок клас алуминиева скоба и пружина с гъвкав дышащим бандажным ръкав, трайни, могат да държат на пръстите на ръцете и лучезапястный става е в състояние да дорсифлексии, както и да тренира пръстите си. ★ ТРЕНИРОВКА на ПРЪСТИТЕ И китката : Подходящ за пациенти с дисфункция гемиплегии, тренира пръстите и китката, за да се предотврати и да се определи твърда контрактуру, подобряване на мускулната сила и увеличаване на обхвата на движения в ставата. ★ ЛЯВ И десен изравняващи на лоста : Могат да бъдат коригирани за работа с лява или дясна ръка.Тегло на продукта : 580 g Размер изделия : свободен размер за възрастни Материал изделия : скоба от сплави, пружина напрежение, фиксирани, каишка и т. Сфера на приложение : тренировка разгибателей китките и пръстите, тренировка за възстановяване на функции на пръстите и китката и захранващ блок за рехабилитация, спазми на пръстите и китката.Пратката включва : 1 * orthez за пръстите.

R

Продукти в категория