.

.

Суха батерия PKCELL 9V (брой акумулаторни батерии 100)– Сверхпрочная 9-Вольтовая въглерод-цинковая батерия, срок на годност 3 години, Запечатани 9-Вольтовая батерия за де?

Суха батерия PKCELL 9V (брой акумулаторни батерии 100)– Сверхпрочная 9-Вольтовая въглерод-цинковая батерия, срок на годност 3 години,

BGN 4.81
Продукти

?МОЩНА ЕНЕРГИЯ - батерия PKCELL 9 V 6 F22 с сверхдлительным на захранването и дълъг живот също така означава, че батерията трябва да се сменя с по-малка честота, отколкото на по-малки елементи, което ги прави добра батерия ?НАДЕЖДНО КАЧЕСТВО - Това е достъпно, надеждно специализирано решение с ниска консумация на енергия за осигуряване на вашата кандидатура достатъчно енергия.Идеално се използва с вериги с ниска консумация на енергия, за да може той да работи в продължение на по-дълго време. ?Са БЕЗОПАСНИ ЗА УПОТРЕБА— тези батерии са произведени с използване на съвременни технологии, не съдържат химически вещества, хром, олово или живак и са с двойно уплътнение за гарантиране на сигурността и предотвратяване на течове. ? МНОГО ПРИЛОЖЕНИЯ -Подходящи както за димните аларми, детектори за дим, преносими уоки-токита, радио транзистор, тестови и измервателни устройства, медицински батерии, LCD дисплеи и други по-малки преносими устройства.При правилното им съхранение тези батерии могат да запазят заряд до 3 години. ? Следпродажбено обслужване-Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние се стремим да предоставят продукти с най-високо качество и отлично обслужване на клиентите.

R

Продукти в категория