.

.

Гъба за миене на съдове EDEN28 – Комплект от 6 кухненски гъби за миене на съдове, Алтернативна гъба-търкане, за Многократна употреба израелски гъба, не царапающиеся.

Гъба за миене на съдове EDEN28 – Комплект от 6 кухненски гъби за миене на съдове, Алтернативна гъба-търкане, за Многократна употреба

BGN 2.67
Продукти

На кой му пука съобщение?Това е 6 опаковки, които наистина искатеТи си съкровище, ти си заслужава сребърен и златен гъба.Не драска и многократна употреба.Най-ниска цена - с добавянето на любов и състрадание.Подходящ за измиване на съдове и други повърхности.Ние се оформят с помощта на тези неефективни меки гъби. ☹ Ние искаме най-доброто решение.Ние искаме тази сделка.Ами, аз съм приготвил това е за теб! ☻ Имате нужда от ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА и ГЪБА : нашата готварска четка за миене на съдове, произведени от материали, предназначени за работа с любимите си мек перилен препарат.Трябва да си гъба е солидна и многократно – и това е нещо, за което ние сме се погрижили! ☻ Вие ЗАСЛУЖАВАТЕ НАЙ-ИЗГОДНИ ЦЕНИ : ние работим усърдно, за да ви предложи най-добрия чистач на цена, която заслужавате!Евтин!Нашата философия е, че такива основни продукти, като тази гъба, която трябва да бъде във всеки дом, да се продава на цена, достъпна за всеки. ☻ Много други приложения!Можете да го използвате за почистване на фурната, мебели от дърво и всяка гладка повърхност, която се нуждае от добро почистване.Само не забравяйте, че тази гъба е добър за почистване и борба с отпечатъци от предметите, и тя не е предназначена за използване като мека, попиваща гъба за почистване на маси.Това е най-хардкор неща! ☻ Опаковка от 6 броя! Кой не харесва опаковка от шест кутии? – Ние току-що ви предложи най-чистящую, не царапающуюся, получите многократна и твърда гъба – ниски цени.Трябва да го опитам.

R

Продукти в категория