.

.

YARDWE Box опаковки за шоколадови Бонбони Порцеланова Сахарница Контейнер за Сол: Керамични Банка За Захар Съдове за сервиране Сол Банка за Съхранение на Чай, шоколадо?

YARDWE Box опаковки за шоколадови Бонбони Порцеланова Сахарница Контейнер за Сол: Керамични Банка За Захар Съдове за сервиране Сол Банка

BGN 1.00
Продукти

не се страхува от масла, и продукта е с красив външен видЕкологично чиста и полезна за здравето храна керамичен материал, можете да го използвате с доверие.Когато трябва да ги използват по друг начин в продължение на дълго време, този продукт, бързо ще стане.Използва се за приготвяне на различни гарнитури, сосове, оцет и т., на дъното на стабилно и плътно прилепнала.Повърхността е гладка, и. Дизайн е лесен, красив и практичен. Идеален за семейства, ресторанти, гостилници, бюфети, кафенета, магазини, десерти и др Описание Това е сахарница на кубчета.Изработен е от висококачествени керамични материали, траен.Дизайн и използване на голяма кухина.Банката защитава вашия захарта от влага .Мультиварка, в един буркан да се съхранява сол и черен пипер.Характеристики - Цвят : Бял.- Материал : керамика.Пакетът включва 1 x Буркан за съхранение с капак.

R

Продукти в категория