.

.

Стоманени контейнери Dharam Paul Traders за съхранение в кухнята, Стоманена пури дабба, Комплект от 3 теми, Тежък, 600 мл, 400 мл и 250 мл.

Стоманени контейнери Dharam Paul Traders за съхранение в кухнята, Стоманена пури дабба, Комплект от 3 теми, Тежък, 600 мл, 400 мл и 250

BGN 22.40
Продукти

Материал-Материал, този комплект кутии за съхранение - от неръждаема стоманаСъдържание - кухненски кутии за съхранение от 3 теми.Имоти-Тези контейнери за съхранение може да се използва във фурна, фризер и съдомиялна машина.Тегло - 550 гр за 3 теми.Използването на Тези кутии са необходими за всяка кухня, те помагат да се съхранява на ежедневните сабджи, е дал и т., Кутия за съхранение на Dharam Paul Traders от неръждаема стомана, комплект от 3 броя. Тези кутии са необходими за всяка кухня, където можете да съхранявате ежедневни сабджи, даде и т. Стомана, използвана при производството на тези кутии за съхранение на кориандър, се отнася до серията 300, която е известна с брилянтен блясък, дълготрайност и не се поддава на огъване.

R

Продукти в категория