.

.

Комплект Спално бельо от Шелковистого Сатен NTBED, Кралицата Черен Цвят, Мека Лек Микрофибър, Луксозни Секси Ватирани Комплекти Спално Бельо с 2 Подходящи Наволочкам?

Комплект Спално бельо от Шелковистого Сатен NTBED, Кралицата Черен Цвят, Мека Лек Микрофибър, Луксозни Секси Ватирани Комплекти Спално Бельо

BGN 20.34
Продукти

【Материал】 100% полиестер атлас по-здрав и издръжлив от копринени калъфки за възглавници, които имат нужда от професионална грижаЛуксозен сатен плат осигурява гладкост и мекота на допир, което ви гарантира комфортен сън. 【Комплекта】 Комплект атласного завивки от 3 теми включва 1 шелковистое покривки 90 х 90" (228x228 см) и 2 съответните калъфки 20 "x 27" (50x70 см). 【Характеристики на продукта】 Копринена и гладка сатен калъфки за възглавници предпазват косата от entanglements и предене, намаляват уязвимостта на косата, а също така предпазват кожата и за намаляване на лицевите бръчки. 【Вкусно подшиване】 едно Парче пълнител от микрофибър с гъста прострочкой предотвратява залепване или изместване на пълнител.Леко одеяло средна дебелина може да се използва в продължение на целия сезон.Това стеганое одеяло е не само изискан комплект спално бельо, но и чудесна украса за дома. 【Лесно грижа】 Машинно пране в студена, щадящем режим и отделно.Сушете в перална машина на слаб огън.Тъй като одеяло опаковани във вакуумна опаковка, силно препоръчително е да се пече на слънце и леко натискане по време на печене, за да се придаде пищност. 【Материал】 100% полиестер атлас по-здрав и издръжлив от копринени калъфки за възглавници, които имат нужда от професионална грижа.Луксозен сатен плат осигурява гладкост и мекота на допир, което ви гарантира комфортен сън. 【Комплекта】 Комплект атласного завивки от 3 теми включва 1 шелковистое покривки 90 х 90" (228x228 см) и 2 съответните калъфки 20 "x 27" (50x70 см). 【Характеристики на продукта】 Копринена и гладка сатен калъфки за възглавници предпазват косата от entanglements и предене, намаляват уязвимостта на косата, а също така предпазват кожата и за намаляване на лицевите бръчки. 【Вкусно подшиване】 едно Парче пълнител от микрофибър с гъста прострочкой предотвратява залепване или изместване на пълнител.Леко одеяло средна дебелина може да се използва в продължение на целия сезон.Това стеганое одеяло е не само изискан комплект спално бельо, но и чудесна украса за дома. 【Лесно грижа】 Машинно пране в студена, щадящем режим и отделно.Сушете в перална машина на слаб огън.Тъй като одеяло опаковани във вакуумна опаковка, силно препоръчително е да се пече на слънце и леко натискане по време на печене, за да се придаде пищност.

R

Продукти в категория