.

.

Одеало за Деня на майката Подаръци за мама, Подаръци за мама, Подаръци за мама, Подаръци за рожден Ден за мама, Подаръци за рожден Ден на майка от Дъщеря ми, Подаръци ?

Одеало за Деня на майката Подаръци за мама, Подаръци за мама, Подаръци за мама, Подаръци за рожден Ден за мама, Подаръци за рожден

BGN 1.33
Продукти

ПЛЮШЕВОЕ ФЛИСОВОЕ ОДЕЯЛО : Напиши е мило писмо на майка ми, така че те могат да укутаться в любовтаУкутайтесь в това ултра уютно вълнена одеяло и, след като прочетете тези сладки думи, отпечатани на одеяле, тези подаръци за Деня на майката, за майки трябва да предизвика сълзи в очите на вашите майки.СУПЕР МЕКИ И ТОПЛИ : Нашите меки наметала - идеален подарък на дъщеря си за деня на майката!Много подходящ за по-хладните вечерни събития на открито, на просторните места, на дивана или окачване на стената.Това е един прекрасен начин топлината на една прегръдка на любимата си майка.ПРАВИ отличен подарък за ДЕНЯ НА МАЙКАТА за мама : това могат да бъдат подаръци за Деня на майката от дъщерята, подаръци за деня на майката от сина, рожден ден подаръци за мама, подаръци за мама, коледни подаръци за мама, подаръци за Деня на майката за мама, подаръци за мама, за рожден ден, подаръци за майките, които имат всичко, подаръци за мама от дъщеря си, уникални подаръци за рожден ден, мама, подаръци за Деня на майката. дизайн, отпечатан на ЕДНА страна . Рисунки се отпечатват висококачествени мастило, които не изчезват и не се беля.Плат остава гладка, като коприна по кожата.Това не е бродерия и не на винил. размер 60 х 50" - най-популярният размер, чудесно за раскладывания на дивана.

R

Продукти в категория